Vind de beste tandarts in Assen voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Assen bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een tandheelkundige die uw tanden witter kan maken? U bent nu op de juiste plek beland! Deze website over tanden bleken geeft een overzicht van de beste klinieken in Assen op basis van reviews van mensen die voor u hun tanden hebben laten bleken. Vind nu uw perfecte match uit een van onze aangesloten professionals! Het is zeker niet zo dat u veel geld moet hebben om uw gebit te laten bleken. Uw mond maakt ook deel uit van uw lichaam en dient in een goede gezondheid te verkeren. Het bleken is lang niet zo duur als door de meeste mensen gedacht wordt. De tandarts bepaald in veel gevallen zelf wat u kwijt bent voor een prachtig witte lach. Benieuwd naar de prijs? Neem dan contact op met een kliniek bij u in de buurt. Dit is geheel gratis. Er is niemand die dezelfde tandkleur heeft als iemand anders. Door voeding en drinken wordt het glazuur van tanden aangetast, waardoor tanden geler kunnen worden.

Om stralend witte tanden te krijgen kun je drie wegen bewandelen. a. Je tanden door de tandarts laten behandelen met een gel in een bitje dat een aantal nachten gedragen wordt. b. Je kunt je tanden met een aparte bleeklamp laten beschijnen, nadat de tandarts er bleekpasta op heeft aangebracht. c. De tandarts kan in plaats hiervan een laserlamp inzetten in samenwerking met speciale bleekgel gebruiken in samenwerking met een laserlamp.

Er wordt een kopie van je eigen gebit gemaakt. De medewerkers gebruiken daarna deze bleekmal om er in een tandheelkundig laboratorium een bleeklepel van te fabriceren. Het zit als gegoten en is zeer flexibel. Je draagt het in de nacht, over je eigen tanden. Het bleekmiddel in de speciale gel om te bleken is veilig, waardoor er geen schade aan je tandvlees zal ontstaan.

Je moet rekening houden met het feit dat het enige nachten duurt voordat je tanden witter zijn. Behandeling met een speciale bleeklamp in samenwerking met gel die wordt gebruikt om te bleken kan ook door de tandarts uitgevoerd worden. Op deze manier gaat het bleken van je tanden aanzienlijk vlugger omdat de temperatuur en de kracht van het licht gunstig zijn.

De mate van bleekheid van je tanden kan ook bepaald worden door een fotochemisch proces. Bovenstaande behandelingen vinden plaats in Assen. Ook het hoofdbestanddeel, dus het middel om te bleken in de bleekgel, kan verschillend zijn. 1. Carbamide-peroxide: als beste getest. 2. Waterstofperoxide: agressiever en niet toegestaan in Nederland en België. 3. Niet-peroxidesystemen op basis van borium: zwakker, zachtaardiger, mag ook thuis gebruikt worden.


Thuis tanden bleken in Assen