Vind de beste tandarts in Emmen voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Emmen bezig met tanden blekenWilt u graag een gebit met wittere tanden? De beste informatie en adviezen over tanden bleken vindt u hier op tandenblekengids.nl. Als je op zoek bent in de omgeving van Emmen hebben we het wel heel gemakkelijk voor u gemaakt. Door te kiezen uit een van de tandartsen die we aanbieden via deze webpagina, maakt u altijd de goede keuze! Veel mensen en bezoekers van onze website willen graag een tandenbleekbehandeling maar denken dat dit veel te duur is. Voor een goede gezondheid heeft u wel iets over, maar het zal u verbazen hoe scherp de prijzen zijn. Het geven van een heldere prijs is lastig, omdat deze verschilt per tandheelkundige of praktijk. Deze verschilt per provincie en stad en kunnen we u dus helaas niet geven. De natuurlijk intrinsieke tandkleur is bij iedere man en vrouw verschillend. Vele factoren zijn van invloed op de kleur van een gebit. Zo is voeding en koffie maar ook zeker tabak en rode wijn een erg grote aanslag op uw gebit.

Om je gebit bleker te laten maken, kun je kiezen uit drie keuzemogelijkheden. Allereerst kan de tandarts gebruik maken van een lepel waarin een pasta zit met een bleekmiddel. Ten tweede kunnen de tanden worden belicht met een speciaal hiervoor ontwikkelde lamp. Ten derde kan de tandarts hiervoor een laser gebruiken, in plaats van een lamp.

Als je voor de eerste keuze gaat, moet er een malletje van je gebit gemaakt worden. Daarna wordt er een bleeklepel geproduceerd van het malletje. Deze bleeklepel past precies om je gebit en is geproduceerd van plastic. In dit gebitje wordt speciale bleekgel gedaan en het wordt zo vervolgens een aantal nachten gedragen. Je zal geen last ondervinden van schade aan je eigen tanden, omdat het bitje erg goed past.

Deze tandenbleekbehandeling duurt enige nachten. Het is mogelijk om je tanden te laten insmeren met een speciale bleekgel waarin een bleekmiddel is verwerkt. Daarna moet de tandheelkundige er een aparte lamp om te bleken op laten schijnen. Deze lamp geeft heftige warmte en licht wat weer een gunstig effect heeft op de behandeling.

Je tanden kunnen ook bleker gemaakt worden door een fotochemisch proces. Bovenstaande methodes vinden plaats in Emmen. In de bleekmiddelen die worden gebruikt om je gebit stralender te maken, zit een bleekmiddel verwerkt. Er kan gebruik worden gemaakt van waterstofperoxide, wat niet mag in Nederland, carbamideperoxide, dit bleekmiddel komt als beste uit de test en niet-peroxidische bleekmiddelen, die je ook thuis gebruiken mag.


Thuis tanden bleken in Emmen