Vind de beste tandarts in Almere voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Almere bezig met tanden blekenU bent op zoek naar een manier om een stralend wit gebit te krijgen. U had geen betere site uit kunnen kiezen! Deze website geeft een overzicht van de beste adressen voor tanden bleken in Almere op basis van ervaringen van velen die u voor gingen. Als u een van onze geselecteerde tandartsen kiest, maakt u altijd de juiste keuze. Als u uw tanden wilt laten bleken door een tandheelkundige, dan bent u hier aan het goede adres en moet u zeker even verder lezen. Met een thuis-bleek-set krijgt u natuurlijk niet zo’n perfect resultaat als bij een professionele sessie, daar betaalt u dan ook iets meer voor. Dit is helaas niet mogelijk. Echter zal de prijs u meevallen. Dat zult u merken als u langs een specialist zal gaan. De professional bepaald in veel gevallen zelf wat u kwijt bent voor een prachtig witte lach. Contacteer een van onze aangesloten professionals voor een exacte prijsopgave. Dit is geheel vrijblijvend en voor u helemaal gratis. Het is een feit dat roken invloed heeft op de kleur van een gebit. Het is minder bekend dat door voeding, koffie en thee een gebit geler wordt.

Er zijn verscheidene keuzemogelijkheden om je gebit te laten bleken.1. Met behulp van een speciale bleeklepel en speciale gel om te bleken. 2. Gel die wordt gebruikt om te bleken kan ook samen met een lamp om te bleken gebruikt worden. 3. Je kunt ook een speciale gel om te bleken aanbrengen op je gebit en hierna een KTP laser gebruiken.

Van je gebit wordt bij de eerste manier een afdruk gemaakt door de tandarts. In het tandheelkundig laboratorium wordt er van deze speciale bleekmal een gebitje gemaakt. Een bleeklepel is een bitje van zacht kunststof dat precies om je tanden past. Het gebitje wordt volgesmeerd met speciale bleekgel en dit draag je vervolgens een aantal nachten. Het bleekmiddel in de speciale bleekgel is veilig, waardoor er geen schade aan je gebit zal ontstaan.

Het duurt enige dagen voordat je merkt dat je tanden witter zijn. Behandeling met een speciale lamp in samenwerking met speciale bleekgel kan ook door de tandarts uitgevoerd worden. Deze lamp geeft heftige warmte en licht wat weer een gunstig effect heeft op de tandenbleeksessie.

Er kan gekozen worden voor een fotochemische behandelsessie, opgewekt door een laser. Alle bovenstaande tandenbleeksessies kunnen uitgevoerd worden in Almere. In de middelen die worden gebruikt om je tanden witter te maken, zit een speciaal bleekmiddel verwerkt. Dit kan waterstofperoxide zijn (niet toegestaan in Nederland), carbamideperoxide (komt als beste uit de test) of niet peroxidische middelen (mag je gewoon thuis gebruiken).


Thuis tanden bleken in Almere