Vind de beste tandarts in Heerenveen voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Heerenveen bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een professional die uw tanden witter kan maken? Dan kunnen we mededelen dat u op de juiste plek bent beland! Bent u zoek naar een specialist in de omgeving van Heerenveen dan bent u hier op de goede website beland. Door een keuze te maken uit een van de klinieken die we aanbieden via deze pagina, maakt u altijd de juiste beslissing! Veel mensen denken dat tanden bleken alleen weggelegd is voor de beter bedeelden onder ons, maar u kunt hier lezen dat dit absoluut niet het geval is. Uw mond maakt ook deel uit van uw lichaam en dient in een goede gezondheid te verkeren. Het bleken is lang niet zo duur als door de meeste mensen gedacht wordt. Het geven van een duidelijke prijsopgave is moeilijk, omdat velerlei praktijken en tandartsen een andere prijs gebruiken. Iedere kliniek bepaald zijn eigen prijs, die ook afhankelijk is van methode die wordt gehanteerd. Er zijn geen twee mensen die dezelfde tandkleur hebben. Natuurlijk wil iedereen een perfecte witte lach maar het glazuur wordt door voeding en drinken aangetast en daardoor zullen tanden naarmate u ouder wordt hun witheid verliezen.

Je kunt kiezen tussen drie opties om je tanden witter te laten maken. De tandarts kan ten eerste een lepel, waarin een pasta zit met een bleekmiddel, gebruiken. Ten tweede kunnen de tanden worden belicht met een speciale lamp. Ten derde kan er een laser gebruikt worden.

Bij de tandarts worden je eigen tanden ‘gekopieerd. Van deze bleekmal wordt in het laboratorium een gebitje ontwikkeld. Het gemaakte gebitje zit als gegoten en is zeer soepel. In dit bitje wordt speciale bleekgel gedaan en het wordt zo vervolgens een aantal nachten gedragen. De speciale gel om te bleken bevat een veilig bleekmiddel, zodat je tandvlees niet beschadigd zal raken.

De duur van deze behandeling is afhankelijk van de mate van de tandenverkleuring en de effectiviteit van het bleekmiddel. De tweede optie om voor te kiezen is je gebit te laten behandelen door een speciale gel met middel om te bleken waar dan vervolgens een bleeklamp op wordt geschenen. Je zult vlugger resultaat hebben door de warmte en het licht van de lamp.

Dit wordt ook wel een fotochemische behandeling genoemd, en zorgt ervoor dat je gebit witter wordt. Alle bovenstaande opties kunnen uitgevoerd worden in Heerenveen. In elke gel wordt een ingrediënt gestopt wat tanden bleekt. Dit kan carbamideperoxide, waterstofperoxide of een niet-peroxide zijn. Waterstofperoxide is voor dit gebruik in Nederland en België verboden.


Thuis tanden bleken in Heerenveen