Vind de beste tandarts in Joure voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Joure bezig met tanden blekenWilt u graag iedere dag opstaan met een prachtig witte lach? U had geen betere website uit kunnen kiezen! Als je op zoek bent naar tanden bleken in de omgeving van Joure hebben we het wel heel gemakkelijk voor u gemaakt. U maakt altijd de juiste keuze, door een specialist via deze pagina uitkiest! Als u uw tanden wilt laten bleken door een tandheelkundige, dan bent u hier aan het goede adres en moet u zeker even verder lezen. U hoeft geen tonnen uit te geven voor de juiste mondverzorging. Een thuis-tanden-bleek-set zal natuurlijk goedkoper zijn dan een ervaren kliniek. Wat is nu de precieze prijs voor die prachtige witte tanden? Benieuwd naar de prijs? Contacteer een specialist bij u in de buurt. Dit is geheel gratis. Hoe zit het met de kleur van een gebit. Deze verschilt van persoon tot persoon en blijft niet uw hele leven dezelfde tint. Door eten, koffie, thee en wijn en natuurlijk roken zal de kleur van uw tanden veranderen. Ook leeftijd heeft invloed op de kleur.

Om je tanden te laten bleken heb je keuze tussen drie mogelijkheden. De eerste optie is een bleekmalletje gebruiken dat wordt ingesmeerd met de bleeksubstantie. De tweede optie is de bleeksubstantie die op je gebit is aangebracht, door een speciale lamp te laten belichten. Bij keuzemogelijkheid nummer drie wordt er in tegenstelling tot de tweede gebruik gemaakt van een laser.

Van je gebit wordt bij de eerste manier een afdruk gemaakt. Er wordt daarna een gebit van gemaakt. De bleeklepel, een soort bitje, past exact om je tanden en is geproduceerd van zacht kunststof. In dit gebitje wordt bleekgel gedaan en het wordt zo vervolgens enige nachten gedragen. Er zullen zich weinig problemen voordoen bij deze manier om witte tanden te krijgen, omdat het bitje precies om je eigen gebit past.

Deze tandenbleeksessie duurt enkele nachten. Een behandelsessie met een speciale lamp om te bleken in combinatie met bleekgel kan ook door de tandarts uitgevoerd worden. Als je graag rap resultaat wilt, kun je kiezen voor deze optie, omdat het licht en de warmte wat wordt afgegeven door de lamp, het behandelproces versnelt.

Als de laser een bepaalde golflengte behaald, ontstaat er straling die de witheid van je tanden intensiveert. Alle bovenstaande methodes kunnen uitgevoerd worden in Joure. Ook het hoofdbestanddeel, dus het bleekmiddel in de bleekgel, kan verschillend zijn. 1. Carbamide-peroxide: als beste getest. 2. Waterstofperoxide: agressiever en niet toegestaan in Nederland en België. 3. Non-peroxidesystemen op basis van borium: zwakker, zachtaardiger, mag ook thuis aangewend worden.


Thuis tanden bleken in Joure