Vind de beste tandarts in Nijmegen voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Nijmegen bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een methode om uw gebit te laten bleken? U bezoekt nu de website met de beste info en tips. Bent u zoek naar een professional in de omgeving van Nijmegen dan bent u hier op de goede website beland. Als u een keuze maakt uit een van deze professionals, zal u geen spijt krijgen! Veel mensen en bezoekers van onze website willen graag hun tanden bleken maar denken dat dit veel te duur is. Een geweldig resultaat bereikt u nu eenmaal niet met een goedkope bleek-set. Dit is helaas niet te doen. De prijs zal u echter meevallen. Daar zal u achter komen wanneer u een tandarts langs zult gaan. We kunnen u in dit artikel geen goede prijsopgave geven omdat dit heel erg verschilt per tandarts of praktijk. Benieuwd naar de prijs? Contacteer een kliniek bij u in het dorp. Dit kost helemaal niets. Er zijn geen twee mensen die dezelfde tandkleur hebben. Natuurlijk wil iedereen een perfecte witte lach maar het glazuur wordt door voeding en drinken aangetast en daardoor zullen tanden naarmate u ouder wordt gaan verkleuren.

Om je gebit witter te laten maken, heb je drie keuzes. De tandarts kan ten eerste een lepel, waarin een pasta zit met een bleekmiddel, gebruiken. Ten tweede kunnen de tanden worden belicht met een speciaal hiervoor geproduceerde lamp. Ten derde kan hij hiervoor een laser gebruiken, in plaats van een lamp.

Ga je voor de keuzemogelijkheid nummer een, dan moet er een bleekmalletje van je gebit gemaakt worden. Van de speciale bleekmal wordt er in een tandheelkundig bedrijf een bleeklepel gegoten. Een bleeklepel is een bitje van zacht kunststof dat precies om je tanden past. Voor je gaat slapen doe je er bleekmiddel in en plaats je het over je eigen tanden. Het bleekmiddel in de bleekgel is veilig, waardoor er geen schade aan je gebit zal ontstaan.

Het duurt enkele nachten voordat de tandenbleekbehandeling effectief is. De tweede manier waarvoor je kunt kiezen is een optie die bij en door de tandarts gebeurt. Hij of zij brengt een bleekmiddel aan op je gebit en belicht deze hierna met een bleeklamp. Door de aangepaste hitte en lichtintensiteit gaat alles vlugger.

Deze fotochemische sessie zorgt er voor dat je tanden witter worden. Het middel om te bleken wat in de bleekgel zit verwerkt, is het belangrijkste bestanddeel. Hiervoor kunnen verscheidene keuzes gemaakt worden. Als eerste waterstofperoxide, maar dit is in Nederland verboden. Carbamideperoxide is het beste uit de test gekomen. Je kunt ook de keuze maken voor een minder heftig middel, zoals non-peroxide middelen, die je thuis gewoon kunt aanwenden.


Thuis tanden bleken in Nijmegen