Vind de beste tandarts in Sittard voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Sittard bezig met tanden blekenU bent vast en zeker op zoek naar een wijze om stralend witte tanden te krijgen. Deze website heeft alles wat u wilt weten over uw gebit te laten bleken. Dat beloven we! Bent u zoek naar een tandarts voor tanden bleken in de omgeving van Sittard dan bent u hier aan het goede adres. Bekijk de klinieken wat verder op deze pagina? Dit zijn de beste van de beste! Veel mensen en bezoekers van onze site willen graag een tandenbleeksessie maar denken dat dit veel te veel geld kost. Een geweldig resultaat bereikt u nu eenmaal niet met een goedkope bleek-set. Dit is helaas onmogelijk. Over de prijs zal u zich echter verbazen. Dat zult u merken als u langs een tandarts zal gaan. De professional bepaald in veel gevallen zelf wat u kwijt bent voor een prachtig witte lach. Neem contact op met een van onze aangesloten tandartsen voor een heldere prijsopgave. Dit is geheel vrijblijvend en kost u geen cent. Wat betreft de kleur van de tanden. Deze is persoonsafhankelijk en blijft niet uw hele leven dezelfde tint. Door eten, koffie, thee en wijn en natuurlijk tabak zal de kleur van uw tanden veranderen. Ook leeftijd heeft invloed op de kleur.

Om een stralend wit gebit te krijgen, kun je kiezen uit drie verschillende opties. a. Je gebit door de tandarts laten behandelen met een gel in een bitje dat een aantal nachten gedragen wordt. b. Je gebit wordt met een speciale lamp beschenen, nadat de tandarts er bleekpasta op heeft aangebracht. c. De tandarts kan ook gel die wordt gebruikt om te bleken gebruiken in combinatie met een laserlamp.

Van je gebit wordt bij de eerste keuzemogelijkheid een afdruk gemaakt. Er wordt daarna een gebit van gemaakt. De bleeklepel is gemaakt van zacht kunststof dat precies om je tanden past. Je draagt het ‘s nachts, met speciale gel om te bleken, over je eigen gebit. Door deze manier om witte tanden te krijgen, zal er geen schade aan je gebit ontstaan.

Je moet wel rekening houden met een tijdsbestek van enkele nachten. Manier nummer twee om voor te kiezen is je gebit te laten behandelen door een speciale gel met bleekmiddel waar dan vervolgens een lamp om te bleken op wordt geschenen. Warmte en licht dragen bij aan een vlugger resultaat.

Dit wordt ook wel een fotochemische behandeling genoemd, en zorgt ervoor dat je gebit witter wordt. Bovenstaande methodes vinden plaats in Sittard. Het bleekmiddel wat in de bleekgel zit verwerkt, is het belangrijkste ingrediënt. Je hebt de keus uit verschillende ingrediënten. Als eerste waterstofperoxide, maar dit is in Nederland verboden. Als je de beste keus wilt volgens de tests, kan de keus gemaakt worden voor een bleekmiddel met carbamideperoxide. Non-peroxide middelen zijn minder intensief en mogen daarom ook thuis aangewend worden.


Thuis tanden bleken in Sittard