Vind de beste tandarts in Helmond voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Helmond bezig met tanden blekenWilt u graag iedere dag opstaan met een prachtig witte lach? Dan is er nu goed nieuws voor u. Bent u zoek naar een tandheelkundige in de omgeving van Helmond dan bent u hier op de goede website beland. Vind nu uw perfecte match uit een van onze aangesloten klinieken! “Tanden bleken is veel te duur voor normale mensen!” Dit is natuurlijk helemaal niet waar! Lees nu wat u kwijt bent om uw tanden te laten bleken. U hoeft geen tonnen uit te geven voor de juiste mondzorg. Een thuis-tanden-bleek-set zal natuurlijk goedkoper zijn dan een ervaren professional. De tandheelkundige bepaald in veel gevallen zelf wat u kwijt bent voor een prachtig witte lach. Het is erg lastig om een prijs te bepalen omdat elke professional een andere manier gebruikt en ook zijn eigen prijs hanteert. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de tint van de tanden. Zo is er een verschil tussen personen en blijft de tint van uw tanden niet uw hele leven dezelfde. Door bepaald voedsel, koffie, thee, wijn en tabak zal de tint van uw gebit anders worden. Ook leeftijd is van invloed op de tint van tanden..

Om je tanden te laten bleken kun je kiezen uit drie manieren. Manier nummer één is een bleekmalletje gebruiken dat wordt volgesmeerd met het middel om te bleken. Mogelijkheid nummer twee is het aangebrachte middel om te bleken op je tanden, door een speciale lamp te laten belichten. Bij de derde optie wordt er in tegenstelling tot de tweede gebruik gemaakt van een laser.

Je eigen gebit wordt bij de tandarts “gekopieerd”. In het tandheelkundig laboratorium wordt er vervolgens een gebitje van geproduceerd. Het gebitje is flexibel, zit perfect passend en is gemaakt van plastic. Je draagt het ‘s nachts, met speciale gel om te bleken, over je eigen gebit. Het bitje heeft een perfecte pasvorm, waardoor er geen schade aan je eigen gebit ontstaat..

De duur van deze tandenbleeksessie is meestal enkele nachten. Het is mogelijk om je tanden te laten bedekken met een gel waarin een bleekmiddel is verwerkt. Vervolgens moet de tandarts er een aparte bleeklamp op laten schijnen. De sessie gaat vlugger, omdat de warmte en het licht wat de bleeklamp afgeeft, zeer krachtig is.

Je gebit kan ook witter gemaakt worden door een fotochemisch proces te gebruiken. In Helmond kan gekozen worden voor bovenstaande opties. Er kan gebruik worden gemaakt van verscheidene bestanddelen in het bleekmiddel. 1. Als beste getest: Carbamide-peroxide. 2. Agressief middel en verboden in Nederland: Waterstofperoxide. 3. Middel wat je thuis ook mag gebruiken: Non-peroxide middel, op basis van borium.


Thuis tanden bleken in Helmond