Vind de beste tandarts in Oss voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Oss bezig met tanden blekenWilt u graag iedere dag opstaan met een stralende lach? Dan is er nu goed nieuws voor u. In Oss is het vinden van de beste kliniek geen kunst meer. Ziet u de professionals wat verder op deze pagina? Dit zijn de beste van de beste! Lees verder als u meer informatie wil over wat professioneel tanden bleken nu eigenlijk kost. Voor een goede gezondheid heeft u wel iets over, maar het zal u verbazen hoe scherp de prijzen zijn. Per tandarts of praktijk verschilt de prijs, dus kunnen we u helaas geen duidelijke prijsopgave bieden. Deze verschilt per provincie en stad en kunnen we u dus helaas niet geven. Dat roken invloed heeft op de kleur van een gebit is natuurlijk een feit. Wat minder bekend is, is dat voeding, thee en koffie de witte tint van uw tanden doet vergelen.

Om je gebit bleker te laten maken, heb je drie keuzemogelijkheden. Allereerst kan de tandarts gebruik maken van een lepel waarin een pasta zit met een bleekmiddel. Ten tweede kan dit ook in combinatie met een speciale belichting van de tanden. Ten derde kan hij hiervoor een laser gebruiken, in plaats van een lamp.

Er wordt een bleekmalletje van je gebit gemaakt, als je voor de eerste keuze gaat. In een laboratorium wordt deze afdruk vervolgens gebruikt om een bleeklepel van te ontwikkelen. Het bitje, ook wel bleeklepel genoemd, is gefabriceerd van zacht plastic en past perfect om je gebit. Het wordt in de nacht, over je eigen tanden gedragen. Je eigen gebit zal geen last krijgen van het gebitje, omdat deze perfect aansluit.

De duur van deze sessie is afhankelijk van de mate van de tandenverkleuring en de effectiviteit van het bleekmiddel. Bij de tandarts kun je ook kiezen voor een behandeling met een speciale lamp om te bleken in combinatie met gel die wordt gebruikt om te bleken. Je zult vlugger resultaat hebben door de warmte en het licht van de bleeklamp.

Er kan gekozen worden voor een fotochemische behandelsessie, opgewekt door een laser. Je kunt in Oss kiezen voor bovenstaande opties. Ook het hoofdingrediënt, dus het bleekmiddel in de bleekgel, kan verschillend zijn. 1. Carbamide-peroxide: als beste getest. 2. Waterstofperoxide: agressiever en niet toegestaan in Nederland en België. 3. Niet-peroxidesystemen op basis van borium: zwakker, zachtaardiger, mag ook thuis gebruikt worden.


Thuis tanden bleken in Oss