Vind de beste tandarts in Roosendaal voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Roosendaal bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een tandarts die uw gebit witter kan maken? Onze website is exact waarnaar u op zoek bent. Dat beloven we! We hebben in de buurt van Roosendaal alle adressen en gegevens van professionals gevonden en verzameld tot een voor u waardevol aanbod op het gebied van tanden bleken. U kunt geen verkeerde keuze maken, als u een van onze aangesloten tandheelkundigen kiest. Wilt u meer info over witte tanden? Lees dan snel verder. Uw mond maakt ook deel uit van uw lichaam en dient in een goede gezondheid te verkeren. Het bleken is lang niet zo duur als door de meeste mensen gedacht wordt. Het geven van een goede prijs is lastig, omdat deze verschilt per tandheelkundige of praktijk. Wilt u een prijs weten? Contacteer een kliniek bij u in de buurt. Dit kost u helemaal niets. De natuurlijk intrinsieke tandkleur is bij iedere man en vrouw verschillend. Er zijn veel verschillende factoren die invloed hebben op de kleur van uw gebit. Zo is voeding en koffie maar ook zeker tabak en rode wijn een erg grote aanslag op uw gebit.

Om stralend witte tanden te krijgen kun je drie wegen bewandelen. a. Je gebit laten behandelen met een gel in een bitje dat enkele nachten gedragen wordt. b. Je gebit wordt met een speciale bleeklamp beschenen, nadat de tandarts er speciale bleekpasta op heeft gesmeerd. c. De tandarts kan ook gel die wordt gebruikt om te bleken gebruiken in combi met een laserlamp.

Bij de eerste manier wordt er van je gebit een malletje gefabriceerd. Deze mal om te bleken wordt daarna in een tandheelkundig laboratorium gebruikt om een bleeklepel van te maken. Het gebitje past door de soepele structuur uitstekend om je gebit. In dit gebitje wordt bleekgel gedaan en het wordt zo vervolgens een aantal nachten gedragen. Je gebit zal niet beschadigen, ook al bevat de speciale bleekgel een bleekmiddel.

Deze tandenbleekbehandeling neemt enkele nachten in beslag. De tweede manier om voor te kiezen is je tanden te laten behandelen door een speciale bleekgel met speciale bleekmiddel waar dan vervolgens een lamp op wordt geschenen. Door de krachtige warmte en licht van de bleeklamp die de tandarts gebruikt, zul je vlugger resultaat zien van je tandenbleeksessie.

Dit wordt opgewekt door een laser die gericht is op je gebit waarop een tandengel is aangebracht. Je kunt in Roosendaal kiezen voor bovenstaande behandelingen. Ook het hoofdbestanddeel, dus het middel om te bleken in de gel, kan verschillend zijn. 1. Carbamide-peroxide: als beste getest. 2. Waterstofperoxide: agressiever en niet toegestaan in Nederland en België. 3. Non-peroxidesystemen op basis van borium: zwakker, zachtaardiger, mag ook thuis gebruikt worden.


Thuis tanden bleken in Roosendaal