Vind de beste tandarts in Tilburg voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Tilburg bezig met tanden blekenWilt u graag een gebit met wittere tanden? Dan kunnen we laten weten dat u op de juiste plek bent beland! We hebben in de buurt van Tilburg alle adressen en gegevens van tandartsen gevonden en verzameld tot een voor u waardevol aanbod op het gebied van tanden bleken. Als u een van onze geselecteerde specialisten kiest, maakt u altijd de goede keuze. Het is zeker niet zo dat u veel geld moet hebben om uw gebit te laten bleken. Uw mond maakt ook deel uit van uw lichaam en dient in een goede gezondheid te verkeren. Het witter laten maken van tanden is lang niet zo duur als door de meeste mensen gedacht wordt. We kunnen u in dit artikel geen goede prijsopgave geven omdat dit heel erg verschilt per specialist of kliniek. Iedere kliniek bepaald zijn eigen prijs, die ook afhankelijk is van de gebruikte manier. De natuurlijk intrinsieke tandkleur is bij iedere man en vrouw verschillend. Vele factoren zijn van invloed op de kleur van een gebit. Zo is voeding en koffie maar ook zeker tabak en rode wijn een erg grote aanslag op uw tanden.

Het bleken van je gebit kan op velerlei manieren volbracht worden.1. Met behulp van een speciale lepel en speciale gel om te bleken. 2. Je kunt speciale gel om te bleken op je tanden smeren en daarbij een lamp gebruiken. 3. Je kunt ook kiezen voor speciale bleekgel in samenwerking met een KTP laser.

Er wordt een afdruk van je tanden gemaakt, als je voor de eerste keuzemogelijkheid gaat. Er wordt in het lab een gebitje geproduceerd van deze speciale bleekmal. Het gebitje is flexibel, zit als gegoten en is gemaakt van plastic. Voordat je ’s nachts gaat slapen doe je er speciale bleekmiddel in en plaats je het over je eigen gebit. Het gebitje past erg goed, waardoor er geen schade aan je eigen gebit ontstaat..

De tandenbleekbehandeling duurt enkele nachten. Behandeling met een speciale lamp om te bleken in combinatie met gel die wordt gebruikt om te bleken kan ook door de tandheelkundige uitgevoerd worden. Als je graag rap resultaat wilt, kun je kiezen voor deze manier, omdat het licht en de warmte wat wordt afgegeven door de lamp, erg intens is.

Je tanden kunnen ook bleker gemaakt worden door gebruik te maken van een fotochemisch proces. Bovenstaande behandelingen vinden plaats in Tilburg. Er wordt in elke gel een ingrediënt gedaan wat je gebit witter maakt. Dit kan carbamideperoxide, waterstofperoxide of een niet-peroxide zijn. Waterstofperoxide is voor dit gebruik in Nederland en België verboden.


Thuis tanden bleken in Tilburg