Vind de beste tandarts in Alkmaar voor mooie witte tanden

foto van cosmetische tandarts in AlkmaarBent u op zoek naar een manier om uw gebit te laten bleken? Dan is er nu goed nieuws voor u. In Alkmaar is het vinden van de beste tandheelkundige niet moeilijk. Het enige dat u hoeft te weten, is dat bij de onderstaande specialisten en tanden-bleek-klinieken er geen verkeerde keuze gemaakt kan worden. Het is zeker niet zo dat u veel geld moet hebben om uw tanden witter te laten maken. Een geweldig resultaat bereikt u nu eenmaal niet met een goedkope bleek-set. Dit is helaas niet mogelijk. De prijs zal u echter meevallen. Dat zult u merken als u langs een specialist zal gaan. De professional bepaald in veel gevallen zelf wat u kwijt bent voor een stralende lach. Iedere specialist hanteert zijn eigen prijs, die ook afhankelijk is van de gebruikte techniek. Hoe zit het met de kleur van een gebit. Deze verschilt van persoon tot persoon en blijft ook niet uw hele leven hetzelfde. Door eten, koffie, thee en wijn en natuurlijk roken zal de kleur van uw gebit veranderen. Ook is de tint leeftijd afhankelijk.

Er zijn verscheidene opties om je tanden witter te laten maken.1. Met behulp van een speciale bleeklepel en bleekgel. 2. Speciale gel om te bleken kan ook samen met een lamp gebruikt worden. 3. Een KTP laser kan ook gebruikt worden, samen met een bleekgel die is aangebracht op je tanden.

Er wordt een bleekmalletje van je gebit gefabriceerd, als je voor voor keuze nummer een gaat. Vervolgens wordt er een gebitje gemaakt van deze afdruk in het laboratorium. Deze bleeklepel is geproduceerd van kunststof en past nauwkeurig om je gebit. Voordat je gaat slapen doe je er speciale bleekmiddel in en zet je het over je eigen tanden. Je eigen gebit zal geen schade ondervinden omdat het bitje precies past.

De tandenbleeksessie neemt enkele nachten in beslag. Het is mogelijk om je tanden te laten bedekken met een speciale bleekgel waarin een bleekmiddel in zit. Hierna moet de tandheelkundige er een speciale lamp om te bleken op laten schijnen. Op deze wijze gaat het bleken van je tanden aanzienlijk sneller omdat de temperatuur en de kracht van het licht gunstig zijn.

Bij de derde optie worden de tanden ook weer volgesmeerd met een gel die wordt gebruikt om te bleken en daarna belicht door een laser waardoor, bij een bepaalde golflengte, een fotochemische reactie optreedt. Je kunt in Alkmaar kiezen voor bovenstaande tanden bleken behandelingen. Hiervoor kunnen verscheidene keuzes gemaakt worden. Als eerste waterstofperoxide, maar dit mag in Nederland niet meer gebruikt worden. Als je de beste keus wilt volgens de tests, kun je kiezen voor een middel met carbamideperoxide. Je kunt ook kiezen voor een minder intensief middel, zoals non-peroxide middelen, die je thuis gewoon kunt gebruiken.


Thuis tanden bleken in Alkmaar