Vind de beste tandarts in Den Helder voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Den Helder bezig met tanden blekenWilt u graag een stralend witte lach? U had geen betere website uit kunnen kiezen! We hebben in de buurt van Den Helder alle adressen en gegevens van professionele tandartsen verzameld tot een waardevol aanbod op het gebied van tanden bleken. Kijk hieronder in de lijst met gespecialiseerde professionals en vind de perfecte match! Wilt u meer informatie over tanden bleken? Lees dan snel verder. U bent geen vermogens kwijt, als u uw tanden de juiste verzorging geeft. U moet natuurlijk bij een praktijk of kliniek geen supermarkt-prijzen verwachten maar u zult versteld staan van de prijs. Het geven van een duidelijke prijs is moeilijk, omdat deze verschilt per specialist of kliniek. Wilt u een prijs weten? Neem dan contact op met een tandarts bij u in de buurt. Dit is geheel gratis voor u. Dat roken invloed heeft op de kleur van tanden is natuurlijk een gegeven. Wat minder bekend is, is dat voeding, thee en koffie de witte tint van uw tanden doet vergelen.

Je kunt je tanden op velerlei manieren laten bleken.1. Met behulp van een speciale bleeklepel en speciale bleekgel. 2. Met bleekgel samen met met een lamp. 3. Je kunt ook een speciale gel om te bleken smeren op je tanden en vervolgens een KTP laser gebruiken.

Van je tanden wordt in het eerste geval een malletje gemaakt. Vervolgens wordt er een gebitje geproduceerd van deze speciale bleekmal in het lab. Het gebitje past door de soepele structuur nauwkeurig om je eigen tanden. In dit bitje wordt gel die wordt gebruikt om te bleken gedaan en vervolgens wordt het tijdens de nacht gedragen om de bleekgel in te laten werken. Het gebitje sluit perfect aan, hierdoor krijg je geen last.

De behandeling om je tanden te bleken, neemt enige nachten in beslag. Bij de tandheelkundige heb je ook de keuze uit een een behandelsessie met een speciale bleeklamp in combinatie met bleekgel. Door de aangepaste hitte en lichtintensiteit gaat alles vlugger.

Bij de derde optie worden de tanden ook weer behandeld met een speciale bleekgel en daarna belicht door een laser waardoor, bij een bepaalde golflengte, een fotochemische reactie optreedt. Alle bovenstaande manieren kunnen uitgevoerd worden in Den Helder. Er wordt in elke gel die wordt gebruikt om te bleken een ingrediënt gedaan wat je tanden bleekt. Dit kan carbamideperoxide, waterstofperoxide of een niet-peroxide zijn. Waterstofperoxide mag in Nederland en België niet als tandenbleekmiddel gebruikt worden.


Thuis tanden bleken in Den Helder