Vind de beste tandarts in Hilversum voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Hilversum bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een wijze om uw gebit te laten bleken? Deze website biedt precies waarnaar u op zoek bent. Dat is een belofte! We hebben in de buurt van Hilversum alle adressen en gegevens van professionele tandartsen verzameld tot een waardevol aanbod op het gebied van tanden bleken. Vind nu uw perfecte match uit een van onze aangesloten professionals! Wilt u uw gebit laten bleken door een tandheelkundige, dan moet u zeker even verder lezen. Voor een goede gezondheid heeft u wel iets over, maar het zal u verbazen hoe scherp de prijzen zijn. De tandheelkundige bepaald in veel gevallen zelf wat u kwijt bent voor een stralend witte lach. We willen u daarom ook aanraden om één van onze aangesloten professionals te contacteren voor een prijsopgave. Dit is geheel gratis. Er zijn geen twee mensen die dezelfde tandkleur hebben. Iedereen zou graag een perfecte witte lach willen, maar door de aantasting van het glazuur door eten en drinken zal het gebit geler worden naarmate iemand ouder wordt.

Er zijn drie keuzes om je gebit witter te laten maken. Ten eerste kan de tandarts een lepel gebruiken, waarin een pasta zit met een bleekmiddel. Ten tweede kan dit ook in combi met een speciale belichting van de tanden. Ten derde kan er een laser gebruikt worden.

Bij optie nummer een wordt er van je tanden een bleekmalletje gemaakt. Er wordt in het lab een gebitje gemaakt van deze bleekmal. De bleeklepel is gemaakt van zacht kunststof dat precies om je tanden past. Voor je gaat slapen doe je er bleekmiddel in en zet je het over je eigen tanden. Ook al bevat de speciale bleekgel een bleekmiddel, omdat het gebitje erg goed om je gebit past, zul je hier geen last van ondervinden.

Je moet niet denken dat het na één nacht klaar is, de behandeling neemt enige nachten in beslag. Het is mogelijk om je tanden te laten bedekken met een gel waarin een speciale bleekmiddel in zit. Hierna moet de tandheelkundige er een speciale lamp op laten schijnen. Deze lamp om te bleken staat bekend om de intense warmte en licht die wordt afgegeven, wat ten goede komt van de sessie.

Deze fotochemische behandeling zorgt er voor dat je tanden witter worden. Alle bovenstaande tandenbleeksessies kunnen uitgevoerd worden in Hilversum. Ook het hoofdingrediënt, dus het middel om te bleken in de bleekgel, kan verschillend zijn. 1. Carbamide-peroxide: als beste getest. 2. Waterstofperoxide: agressiever en niet toegestaan in Nederland en België. 3. Non-peroxidesystemen op basis van borium: zwakker, zachtaardiger, mag ook thuis gebruikt worden.


Thuis tanden bleken in Hilversum