Vind de beste tandarts in Purmerend voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Purmerend bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een tandheelkundige die uw gebit witter kan maken? De beste info en adviezen om uw gebit te laten bleken vindt u voor u. We hebben in de buurt van Purmerend alle adressen en gegevens van tandartsen gevonden en verzameld tot een voor u waardevol aanbod op het gebied van tandheelkunde. U maakt altijd de juiste keuze, door een professional via deze pagina uitkiest! Vooral als u benieuwd bent naar de kosten van tanden bleken door een tandheelkundige, dan moet u even verder lezen. Uw mond maakt ook deel uit van uw lichaam en dient in een goede gezondheid te verkeren. Het witter laten maken van tanden is lang niet zo duur als door de meeste mensen gedacht wordt. Het geven van een goede prijsopgave is lastig, omdat verschillende klinieken en specialisten een verschillende prijs hanteren. Deze verschilt per provincie en stad en kunnen we u dus helaas niet geven. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de tint van het gebit. Zo is er een verschil tussen personen en blijft de tint van uw tanden niet uw hele leven dezelfde. Door bepaald voedsel, koffie, thee, wijn en tabak zal de kleur van uw tanden veranderen. Daarnaast heeft ook leeftijd invloed op de kleur van tanden..

Om stralend witte tanden te krijgen, heb je keuze uit de volgende opties. a. Enige nachten een bitje met een speciale gel hierin dragen. b. Je gebit met een speciale bleeklamp beschijnen nadat er bleekpasta op is aan gebracht door de tandarts. c. De tandarts kan in plaats hiervan een laser inzetten in combinatie met speciale gel om te bleken gebruiken in combi met een laserlamp.

Er wordt een malletje van je tanden gefabriceerd, als je voor de eerste optie gaat. Vervolgens produceren de medewerkers er een bleeklepel van in een tandheelkundig bedrijf. Dit past nauwkeurig om je gebit en is geproduceerd van kunststof. Er wordt speciale gel om te bleken in het gebitje gedaan wat je vervolgens enige nachten draagt. Ook al bevat de gel die wordt gebruikt om te bleken een bleekmiddel, doordat het gebitje een erg goede pasvorm heeft, zul je hier geen last van krijgen.

De duur van deze tandenbleeksessie is afhankelijk van de mate van de tandenverkleuring en de effectiviteit van het bleekmiddel. Je kunt er ook voor kiezen voor een keuzemogelijkheid die bij de tandarts plaatsvindt. De tandarts brengt dan een bleekmiddel aan op je gebit en je gebit worden vervolgens belicht met een lamp. Warmte en licht dragen bij aan een vlugger resultaat.

Er wordt dan gewerkt met een laser die op je tanden, waarop een bleekgel is gedaan, wordt gericht. Alle bovenstaande methodes kunnen uitgevoerd worden in Purmerend. Er wordt in elke bleekgel een bestanddeel toegevoegd wat je tanden witter maakt. Deze ingrediënten kunnen carbamideperoxide, waterstofperoxide of een non-peroxide zijn. Er mag in Nederland en België geen gebruik worden gemaakt van waterstofperoxide.


Thuis tanden bleken in Purmerend