Vind de beste tandarts in Zaandam voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Zaandam bezig met tanden blekenOp zoek naar een kliniek voor het professioneel bleken van uw gebit? U had geen betere website uit kunnen kiezen! In Zaandam is het vinden van de perfecte tandarts geen kunst meer. Als u een keuze maakt uit een van deze specialisten, zal u geen spijt krijgen! Het is zeker niet zo dat u veel geld moet hebben om uw tanden witter te laten maken. Met een thuis-bleek-set krijgt u natuurlijk niet zo’n geweldig resultaat als bij een professionele behandeling, daar betaalt u dan ook iets meer voor. Dit is helaas niet te doen. De prijs zal u echter versteld doen staan. Als u een afspraak maakt bij een tandheelkundige, zal u dit gaan merken. We kunnen u in dit artikel geen goede prijsopgave geven omdat dit heel erg verschilt per tandarts of kliniek. De prijs verschilt per provincie en stad en kunnen we u dus helaas niet geven. Dat roken invloed heeft op de kleur van een gebit is natuurlijk een gegeven. Wat minder bekend is, is dat voeding, thee en koffie de witte kleur van uw gebit doet verkleuren.

Er zijn velerlei keuzemogelijkheden om je tanden te laten bleken.1. Met een bleeklepel in combi met een gel die wordt gebruikt voor tanden bleken. 2. Je kunt speciale bleekgel in combi met een lamp gebruiken. 3. Met speciale bleekgel in combi met een KTP laser.

De tandarts zal in het eerste geval een malletje van je gebit fabriceren. Van dit malletje wordt in het laboratorium een gebitje gemaakt. Door de flexibele structuur past deze uitstekend om je eigen tanden. Als je slaapt werkt de speciale bleekgel die in het bitje zit, goed in. Je krijgt geen last van je eigen gebit, omdat het gebitje erg goed past.

Je moet niet denken dat het na één nacht klaar is, de tandenbleeksessie duurt enige nachten. Bij de tandarts heb je ook de keuze uit een sessie met een speciale bleeklamp in samenwerking met gel die wordt gebruikt om te bleken. Door de aangepaste hitte en lichtintensiteit gaat alles sneller.

Je kunt ook kiezen voor een fotochemische reactie, die wordt behaald als een laser een bepaalde golflengte heeft, deze wordt dan op je tanden geprojecteerd, waardoor ze witter worden. Je kunt in Zaandam kiezen voor bovenstaande methodes. In elk middel om te bleken dat op je gebit of in de mal is gestopt om je gebit bleker te maken, zit een middel om te bleken. Dit kan waterstofperoxide zijn (verboden in Nederland), carbamideperoxide (als beste getest) of non peroxidische middelen (mag je gewoon thuis gebruiken).


Thuis tanden bleken in Zaandam