Vind de beste tandarts in Almelo voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Almelo bezig met tanden blekenAangezien u onze webpagina bezoekt bent u vast en zeker op zoek naar het krijgen van een stralend wit gebit. Deze website heeft alles wat u wilt weten over uw gebit te laten bleken. Dat beloven we! Deze website bevat enkel de beste professionals in Almelo op basis van reviews van mensen die voor u hun tanden hebben laten bleken. Als u een van onze geselecteerde tandheelkundigen kiest, maakt u altijd de goede keuze. “Tanden bleken is veel te duur voor normale mensen!” Dit is natuurlijk helemaal niet waar! Lees nu alles over wat het bleken van uw gebit nu eigenlijk kost. Met een thuis-bleek-set krijgt u natuurlijk niet zo’n geweldig resultaat als bij een professionele sessie, daar betaalt u dan ook iets meer voor. Dit is helaas niet te doen. Echter zal de prijs u meevallen. Daar zal u achter komen wanneer u een professional langs zult gaan. Wat moet u nu betalen voor een prachtig witte lach? Iedere tandarts bepaald zijn eigen prijs, die ook afhankelijk is van de gebruikte methode. De natuurlijk intrinsieke tandkleur is bij iedere man en vrouw verschillend. Vele factoren zijn van invloed op de kleur van een gebit. Roken, alcohol maar ook koffie en thee zijn van grote invloed.

Er zijn verscheidene keuzemogelijkheden om je tanden te laten bleken.1. Je kunt gebruik maken van een speciale bleeklepel in combi met een gel die wordt gebruikt om te bleken. 2. Je kunt bleekgel samen met met een bleeklamp gebruiken. 3. Met bleekgel in combinatie met een KTP laser.

Ga je voor de eerste keuze, dan moet er een afdruk van je tanden gefabriceerd worden. In een laboratorium wordt deze kopie hierna gebruikt om een bleeklepel van te produceren. Dit gebitje past precies om je tanden en is gefabriceerd van kunststof. Tijdens het slapen werkt de speciale gel om te bleken die in het bitje zit, goed in. Ook al bevat de gel die wordt gebruikt om te bleken een bleekmiddel, omdat het gebitje een perfecte pasvorm heeft, zul je hier geen last van ondervinden.

Je moet niet denken dat het na één nacht klaar is, de tandenbleeksessie neemt enige nachten in beslag. Behandeling met een speciale lamp in samenwerking met bleekgel kan ook door de tandheelkundige uitgevoerd worden. Doordat de bleeklamp krachtige warmte en licht afgeeft, gaat de behandeling veel sneller.

Er kan gekozen worden voor een fotochemische reactie, opgewekt door een laser. Je kunt in Almelo kiezen voor bovenstaande behandelingen. In elke gel zit een ingrediënt dat je gebit witter maakt. Dit kunnen drie verscheidene ingrediënten zijn, namelijk carbamideperoxide, waterstofperoxide of een non-peroxide. Er mag in Nederland en België geen gebruik worden gemaakt van waterstofperoxide.


Thuis tanden bleken in Almelo