Vind de beste tandarts in Hardenberg voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Hardenberg bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een manier om uw gebit te laten bleken? Dan kunnen we mededelen dat u op de juiste plek bent beland! Als je op zoek bent in de omgeving van Hardenberg hebben we het wel heel gemakkelijk voor u gemaakt. U kunt geen verkeerde keuze maken, als u een van onze aangesloten professionals kiest. “Tanden bleken is veel te duur voor normale mensen!” Dit is de grootste onzin! Lees nu alles over de kosten van het witter laten maken van tanden. Uw mond maakt ook deel uit van uw lichaam en dient in een goede gezondheid te verkeren. Het bleken is lang niet zo duur als door de meeste mensen gedacht wordt. Wat moet u nu betalen voor prachtige witte tanden? Iedere tandarts hanteert zijn eigen prijs, die ook afhankelijk is van manier die wordt gehanteerd. Niemand heeft precies dezelfde tandkleur. Natuurlijk wil iedereen een perfecte witte lach maar het glazuur wordt door voeding en drinken aangetast en daardoor zullen tanden naarmate u ouder wordt geler worden.

Om je tanden witter te laten maken heb je de keuze uit drie manieren. De eerste manier is een bleekmal gebruiken dat volgesmeerd wordt met het bleekmiddel. De tweede mogelijkheid is de bleeksubstantie die op je gebit is aangebracht, door een speciale lamp te laten belichten. Mogelijkheid nummer drie lijkt op de tweede, maar het verschil is dat er gebruik wordt gemaakt van een laser.

Ga je voor de eerste optie, dan moet er een afdruk van je tanden gemaakt worden. Er wordt daarna een gebit van gemaakt. De bleeklepel is gemaakt van zacht kunststof dat precies om je tanden past. In dit bitje wordt speciale gel om te bleken gedaan en daarna wordt het ’s nachts gedragen om de gel in te laten werken. Je eigen gebit zal niet beschadigen doordat het bitje nauwkeurig past.

De sessie neemt enkele nachten in beslag. Optie nummer twee is een optie die bij en door de tandarts plaatsvindt. Hij of zij brengt een bleeksubstantie aan op je gebit en belicht deze hierna met een lamp. Door de aangepaste hitte en lichtintensiteit gaat alles sneller.

Op je gebit is een gel die wordt gebruikt om te bleken aangebracht, waarnaar er met een laser op wordt gericht. Bovenstaande opties vinden plaats in Hardenberg. In de bleekmiddelen die worden gebruikt om je gebit witter te maken, zit een speciaal bleekmiddel gestopt. Er kan gebruik worden gemaakt van waterstofperoxide, wat verboden is in Nederland, carbamideperoxide, dit bleekmiddel komt als beste uit de test en niet-peroxidische middelen, die je ook thuis gebruiken mag.


Thuis tanden bleken in Hardenberg