Vind de beste tandarts in Houten voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Houten bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een manier om uw tanden te laten bleken? Dan is er nu goed nieuws voor u. We hebben in de buurt van Houten alle adressen en gegevens van klinieken gevonden en verzameld tot een voor u waardevol aanbod op het gebied van tanden bleken. Vind nu uw perfecte match uit een van onze aangesloten specialisten! Wilt u uw gebit witter laten maken door een professional, dan moet u zeker even verder lezen. U hoeft geen tonnen uit te geven voor de juiste mondzorg. Natuurlijk kan een ervaren professional niet dezelfde prijs bieden als een thuis-bleek-set. Een juiste prijs kunnen we niet geven. Dit is bij elke tandarts natuurlijk anders. Voor een heldere prijsopgave kunt u het beste één van onze aangesloten professionals contacteren. Dit is geheel gratis. Hoe zit het met de kleur van een gebit. Deze is persoonsafhankelijk en blijft niet uw hele leven dezelfde tint. Door eten, koffie, thee en wijn en natuurlijk tabak zal uw tanden van kleur veranderen. Ook leeftijd heeft invloed op de tint.

Om stralend witte tanden te krijgen, heb je keuze uit de volgende opties. a. Enige nachten een bitje met een speciale gel hierin dragen. b. Je gebit wordt met een aparte lamp beschenen, nadat de tandarts er speciale bleekpasta op heeft aangebracht. c. De tandarts kan in plaats hiervan een laserlamp inzetten in combinatie met speciale gel om te bleken gebruiken in combi met een laserlamp.

Als je voor de eerste optie gaat, moet er een malletje van je tanden gemaakt worden. Ze gebruiken hierna deze speciale bleekmal om er in een tandheelkundig bedrijf een bleeklepel van te ontwikkelen. Het gebitje is flexibel, zit als gegoten en is gemaakt van kunststof. Voordat je ’s nachts gaat slapen doe je er bleekmiddel in en plaats je het over je eigen gebit. Deze manier om witte tanden te krijgen, geeft weinig tot geen problemen.

De behandeling duurt enige nachten. Een sessie met een speciale lamp om te bleken in samenwerking met speciale bleekgel kan ook door de tandheelkundige uitgevoerd worden. Warmte en licht dragen bij aan een vlugger resultaat.

Manier nummer drie betreft het gebruik van een laser samen met een smeerbare tandengel waaraan een bleekmiddel is toegevoegd. Je kunt in Houten kiezen voor bovenstaande tandenbleeksessies. Het bleekmiddel wat in de bleekgel is gedaan, is het belangrijkste bestanddeel. Hiervoor kunnen verscheidene keuzes gemaakt worden. De eerste keus, die in Nederland niet gebruikt mag worden, is waterstofperoxide. Als beste keus volgens de tests is carbamideperoxide. Wil je thuis je gebit witter maken, dan kun je gebruik maken van een non-peroxide bleekmiddel.


Thuis tanden bleken in Houten