Vind de beste tandarts in Nieuwegein voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Nieuwegein bezig met tanden blekenU bent op zoek naar witte tanden. Dan kunnen we laten weten dat u op de juiste plek bent beland! We hebben in de buurt van Nieuwegein alle adressen en gegevens van klinieken gevonden en verzameld tot een voor u waardevol aanbod op het gebied van tanden bleken. Ziet u de klinieken wat verder op deze pagina? Dit zijn de beste van de beste! Wilt u meer info over bleken? Lees dan snel verder. U hoeft geen tonnen uit te geven voor de juiste mondverzorging. Een thuis-tanden-bleek-set zal natuurlijk goedkoper zijn dan een ervaren tandarts. Per tandheelkundige of praktijk verschilt de prijs, dus kunnen we u helaas geen duidelijke prijsopgave bieden. Voor een heldere prijsopgave kunt u het beste contact opnemen met één van onze aangesloten professionals. Dit is geheel vrijblijvend en kost u geen cent. Bij ieder persoon is de tandkleur anders. Er zijn veel verschillende factoren die invloed hebben op de tint van uw gebit. Zo is voeding en koffie maar ook zeker tabak en rode wijn een erg grote aanslag op uw tanden.

Om je tanden bleker te laten maken, heb je drie keuzes. De tandarts kan ten eerste een lepel gebruiken, waarin een pasta zit met een bleekmiddel. Ten tweede kan dit ook in combinatie met een speciale belichting van het gebit. Ten derde kan er een laser, in plaats van een lamp, gebruikt worden.

Bij de eerste manier wordt er van je tanden een bleekmalletje gemaakt. Van deze speciale mal om te bleken wordt in het tandheelkundig laboratorium een gebitje ontwikkeld. Het gebitje past door de iets buigzame structuur uitstekend om je eigen gebit. In dit bitje wordt speciale gel om te bleken gedaan en het wordt zo vervolgens enkele nachten gedragen. Deze manier je tanden te bleken is veilig omdat het gebitje een perfecte pasvorm heeft.

Het duurt een aantal nachten voordat de tandenbleekbehandeling effectief is. Keuzemogelijkheid nummer twee om voor te kiezen is je tanden te laten behandelen door een speciale bleekgel met speciale bleekmiddel waar dan vervolgens een lamp op wordt geschenen. De behandeling verloopt effectief door de krachtige warmte en licht wat deze bleeklamp afgeeft.

Je tanden kunnen ook witter gemaakt worden door een fotochemisch proces te gebruiken. Je kunt in Nieuwegein kiezen voor bovenstaande opties. Er wordt in elke gel die wordt gebruikt om te bleken een ingrediënt toegevoegd wat je gebit witter maakt. Dit kunnen drie verscheidene ingrediënten zijn, namelijk carbamideperoxide, waterstofperoxide of een non-peroxide. Er mag in Nederland en België geen gebruik worden gemaakt van waterstofperoxide.


Thuis tanden bleken in Nieuwegein