Vind de beste tandarts in Utrecht voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Utrecht bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een tandarts die uw tanden kan bleken? U bezoekt nu de website met de beste informatie en adviezen. In Utrecht is het vinden van de perfecte specialist niet lastig. Kijk hieronder in de lijst met gespecialiseerde professionals en vind de perfecte match! Vooral als u benieuwd bent naar de kosten van tanden bleken door een kliniek, dan moet u even verder lezen. De juiste mondverzorging hoeft niet veel te kosten. Thuis bleken, zal goedkoper zijn dan bij een ervaren tandarts, maar het resultaat is er dan ook naar. Een heldere prijs kunnen we niet geven. Dit is bij elke tandarts natuurlijk anders. Iedere specialist hanteert zijn eigen prijs, die ook afhankelijk is van techniek die wordt gebruikt. Bij ieder persoon is de tandkleur verschillend. Vele factoren zijn van invloed op de kleur van de tanden. Roken, alcohol maar ook koffie en thee zijn van grote invloed.

Om je tanden te laten bleken heb je keuze tussen drie mogelijkheden. De eerste manier is een bleekmalletje gebruiken dat ingesmeerd wordt met het middel waardoor je tanden witter worden. Optie nummer twee is het bleekmiddel die op je tanden is aangebracht, te belichten door een speciale bleeklamp. Bij de derde keuze wordt er in tegenstelling tot de tweede optie, een laser gebruikt.

Er wordt een bleekmalletje van je tanden gemaakt, als je voor de eerste optie gaat. Hierna wordt er een gebitje ontwikkeld van deze bleekmal in het laboratorium. De bleeklepel, een soort bitje, past uitstekend om je gebit en is gemaakt van zacht plastic. Je draagt het in de nacht, met speciale gel om te bleken, over je eigen gebit. Je tandvlees zal niet beschadigd raken, ook al bevat de speciale bleekgel een bleekmiddel.

De sessie duurt enkele nachten. Je gebit witter maken op de tweede manier wordt gedaan door je tanden te behandelen met een speciale bleekgel waarin een speciale bleekmiddel is verwerkt en het vervolgens te belichten met een lamp. Deze bleeklamp staat bekend om de intense warmte en licht die wordt afgegeven, wat een gunstig effect heeft op de sessie.

Je hebt ook de keuze uit het gebruik van een laser samen met een smeerbare bleekgel waaraan een bleekmiddel is toegevoegd. Alle bovenstaande behandelingen kunnen uitgevoerd worden in Utrecht. In elk middel dat op je tanden of in de mal is aangebracht om je gebit witter te maken, zit een bleekmiddel. Er kan gebruik worden gemaakt van waterstofperoxide, wat niet mag in Nederland, carbamideperoxide, dit middel komt als beste uit de test en non-peroxidische middelen, die je ook thuis gebruiken mag.


Thuis tanden bleken in Utrecht