Vind de beste tandarts in Woerden voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Woerden bezig met tanden blekenU bent zeker op zoek naar een manier om prachtig witte tanden te krijgen. Dan kunnen we u blij maken met goed nieuws. In Woerden is het vinden van de beste specialist geen kunst meer. Door te kiezen uit een van de klinieken die we aanbieden via deze webpagina, maakt u altijd de juiste beslissing! “Tanden bleken is veel te duur voor normale mensen!” Dit is de grootste onzin! Lees nu wat u kwijt bent om uw tanden te laten bleken. Juiste mondverzorging hoeft niet duur te zijn. Een thuis-tanden-bleek-set zal natuurlijk goedkoper zijn dan een ervaren professional. Wat moet u nu betalen voor een prachtig wit gebit? Iedere tandheelkundige bepaald zijn eigen prijs, die ook afhankelijk is van de gebruikte manier. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de kleur van de tanden. Zo is er een verschil tussen personen en blijft de tint van uw gebit niet uw hele leven dezelfde. Door bepaalde levensmiddelen, koffie, thee, wijn en tabak zal de tint van uw tanden anders worden. Ook leeftijd is van invloed op de tint van een gebit..

Het witter maken van je tanden kan op velerlei manieren volbracht worden.1. Met behulp van een speciale lepel en bleekgel. 2. Je kunt bleekgel op je gebit smeren en daarbij een lamp gebruiken. 3. Een KTP laser kan ook gebruikt worden, samen met een bleekgel.

De tandarts fabriceert bij manier nummer een een malletje van je tanden. Daarna wordt er een bleeklepel geproduceerd van de afdruk. Het zit als gegoten en is soepel. De gel die wordt gebruikt om te bleken die in het bitje zit, werkt in de nacht in, dus plaats je het over je tanden heen als je gaat slapen. Het bleekmiddel in de speciale gel om te bleken is veilig, waardoor er geen schade aan je tandvlees zal ontstaan.

Je moet rekening houden met het feit dat het enige nachten duurt voordat je tanden witter zijn. De tweede keuzemogelijkheid om voor te kiezen is je tanden te laten behandelen door een speciale bleekgel met middel om te bleken waar dan vervolgens een lamp op wordt geschenen. Warmte en licht dragen bij aan een sneller resultaat.

Je kunt er ook voor kiezen om je tanden in te laten smeren met bleekpasta en er dan een laser op te laten projecteren. Je kunt in Woerden kiezen voor bovenstaande behandelingen. Er wordt in elke bleekgel een bestanddeel gestopt wat je gebit witter maakt. Deze bestanddelen kunnen carbamideperoxide, waterstofperoxide of een non-peroxide zijn. Waterstofperoxide is voor dit gebruik in Nederland en België verboden.


Thuis tanden bleken in Woerden