Vind de beste tandarts in Zeist voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Zeist bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een tandheelkundige die uw tanden kan bleken? Dan kunnen we laten weten dat u op de juiste plek bent beland! Bent u zoek naar een specialist in de omgeving van Zeist dan bent u hier op de goede website beland. Vind nu uw perfecte match uit een van onze aangesloten specialisten! Vooral als u benieuwd bent naar de kosten van tanden bleken door een professional, dan moet u even verder lezen. De juiste verzorging van uw tanden is niet echt een aanslag op uw portemonnee. Natuurlijk zit hier wel een prijskaartje aan, maar u zult u verbazen over hoe scherp de prijzen zijn. Een duidelijke prijs kunnen we niet geven. Dit is bij elke kliniek natuurlijk anders. Wilt u een prijs weten? Contacteer een professional bij u in de buurt. Dit kost helemaal niets. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de kleur van de tanden. Zo is er een verschil tussen personen en blijft de kleur van uw tanden niet uw hele leven dezelfde. Door bepaalde levensmiddelen, koffie, thee, wijn en tabak zal de kleur van uw tanden anders worden. Daarnaast heeft ook leeftijd invloed op de tint van tanden..

Om je tanden bleker te laten maken heb je keuze tussen drie mogelijkheden. Manier nummer één is een bleekmal gebruiken dat wordt volgesmeerd met het middel waardoor je tanden worden gebleekt. Keuzemogelijkheid nummer twee is de aangebrachte bleeksubstantie op je tanden, belichten met een speciale lamp. Bij keuzemogelijkheid nummer drie wordt er in tegenstelling tot de tweede gebruik gemaakt van een laser.

Er wordt een bleekmalletje van je gebit gefabriceerd, als je voor voor keuze nummer een gaat. Er wordt daarna een gebit van gemaakt. Een bleeklepel is een bitje van zacht kunststof dat precies om je tanden past. Het gebitje wordt volgesmeerd met bleekgel en dit draag je vervolgens een aantal nachten. Doordat het gebitje zo goed aansluit, krijg je er geen last van.

Je moet rekening houden met het feit dat het enige nachten duurt voordat je tanden zijn gebleekt. Je kunt er ook voor kiezen om je tanden te laten insmeren met een bleekpasta waarin bleekmiddel is verwerkt. De tandarts schijnt er dan hierna met een speciale lamp om te bleken op. Op deze manier gaat het witter maken van je gebit aanzienlijk sneller omdat de temperatuur en de kracht van het licht gunstig zijn.

Door een bepaalde golflengte te behalen, onstaat er straling die op je gebit wordt geprojecteerd waardoor je tanden witter zullen worden. Alle bovenstaande behandelingen kunnen uitgevoerd worden in Zeist. Ook het hoofdingrediënt, dus het middel om te bleken in de bleekgel, kan verschillend zijn. 1. Carbamide-peroxide: als beste getest. 2. Waterstofperoxide: agressiever en niet toegestaan in Nederland en België. 3. Non-peroxidesystemen op basis van borium: zwakker, zachtaardiger, mag ook thuis aangewend worden.


Thuis tanden bleken in Zeist