Vind de beste tandarts in Katwijk voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Katwijk bezig met tanden blekenOmdat u deze webpagina bezoekt, gaan we er van uit dat u op zoek bent naar een stralend wit gebit. Onze site is exact waarnaar u op zoek bent. Dat beloven we! Deze website geeft een overzicht van de beste professionals in Katwijk op basis van reviews van velen die u voor gingen. Kijk hieronder in de lijst met gespecialiseerde klinieken en vind de perfecte match! “Tanden bleken is veel te duur voor normale mensen!” Dit is natuurlijk helemaal niet waar! Lees nu wat u kwijt bent om uw tanden te laten bleken. De juiste verzorging van uw tanden hoeft niet duur te zijn. U moet natuurlijk bij een praktijk of kliniek geen supermarkt-prijzen verwachten maar u zult versteld staan van de prijs. Wat moet u nu betalen voor prachtige witte tanden? De prijs verschilt per provincie en stad en kunnen we dus niet weergeven. Dat roken invloed heeft op de kleur van tanden is natuurlijk een gegeven. Niet heel veel mensen weten dat voeding, koffie en thee de kleur van uw gebit verkleuren.

Om je tanden bleker te laten maken heb je keuze tussen drie manieren. Keuzemogelijkheid nummer één is een bleekmal gebruiken dat wordt volgesmeerd met het middel waardoor je tanden witter worden. De tweede optie is het middel om te bleken dat op je tanden is aangebracht, te belichten door een speciale bleeklamp. Bij optie nummer drie wordt er in tegenstelling tot de tweede gebruik gemaakt van een laser in plaats van een lamp.

Bij de tandarts worden je eigen tanden ‘gekopieerd. Deze kopie wordt daarna in een tandheelkundig bedrijf gebruikt om een bleeklepel van te maken. Het gemaakte gebitje zit als gegoten en is soepel. Voordat je ’s nachts gaat slapen breng je in het gebitje speciale bleekmiddel in aan, en zet je het gebitje over je eigen gebit. Je eigen gebit zal geen last krijgen van het bitje, omdat deze perfect aansluit.

Het duurt enkele nachten voordat de tandenbleekbehandeling effectief is. Bij de tandarts kun je ook kiezen voor een tandenbleeksessie met een speciale lamp in combinatie met speciale gel om te bleken. Doordat de bleeklamp krachtige warmte en licht afgeeft, gaat de sessie veel sneller.

Je kunt er ook voor kiezen om je tanden te bedekken met speciale bleekpasta en ze dan te laten bestralen met een laser. In Katwijk kan gekozen worden voor bovenstaande methodes. In elk middel om te bleken dat op je tanden of in de mal is gesmeerd om je gebit stralender te maken, zit een bleekmiddel. Er kan gebruik worden gemaakt van waterstofperoxide, wat verboden is in Nederland, carbamideperoxide, dit middel komt als beste uit de test en non-peroxidische bleekmiddelen, die je ook thuis gebruiken mag.


Thuis tanden bleken in Katwijk