Vind de beste tandarts in Pijnacker-Nootdorp voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Pijnacker-Nootdorp bezig met tanden blekenU bent op zoek naar stralende tanden. Dan hebben we goed nieuws voor u. Deze website bevat enkel de beste klinieken in Pijnacker-Nootdorp op basis van ervaringen van mensen die voor u hun gebit hebben laten bleken. Als u een keuze maakt uit een van deze tandartsen, zal u geen spijt krijgen! Veel mensen denken dat tanden bleken alleen weggelegd is voor de rijken, maar u kunt hier lezen dat dit absoluut niet het geval is. Het is geen rib uit uw lijf, als u besluit te kiezen voor de juiste verzorging van uw tanden. U zult versteld staan van de scherpe prijzen. Een goede prijs kunnen we niet geven. Dit is bij elke kliniek natuurlijk anders. Voor een heldere prijsopgave kunt u het beste contact opnemen met één van onze aangesloten klinieken. Dit is geheel gratis. Het is een gegeven dat roken invloed heeft op de kleur van een gebit. Niet heel veel mensen weten dat voeding, koffie en thee de tint van uw tanden aantasten.

Om je gebit witter te laten maken, kun je kiezen uit drie keuzes. De tandarts kan ten eerste een lepel gebruiken, waarin een pasta zit met een bleekmiddel. Ten tweede kunnen de tanden worden belicht met een speciaal hiervoor gefabriceerde lamp. Ten derde kan er een laser gebruikt worden.

De tandarts maakt bij de eerste keuzemogelijkheid een malletje van je gebit. Vervolgens ontwikkelen ze er een bleeklepel van in een tandheelkundig laboratorium. Deze bleeklepel past door de iets buigzame structuur goed om je gebit. Voordat je ’s nachts gaat slapen breng je er bleekmiddel in aan, en zet je het gebitje over je eigen gebit. Je eigen gebit zal geen last krijgen van het gebitje, omdat deze perfect past.

Je moet het gebitje enkele nachten dragen voor je tanden zijn gebleekt. De tweede keuzemogelijkheid om voor te kiezen is je tanden te laten behandelen door een speciale gel die wordt gebruikt om te bleken met speciale bleekmiddel waar dan vervolgens een lamp op wordt geschenen. Deze lamp om te bleken geeft heftige warmte en licht wat weer een gunstig effect heeft op de tandenbleeksessie.

Er kan ook een fotochemisch proces plaatsvinden om de bleekheid van je gebit aan te passen. Bovenstaande behandelingen vinden plaats in Pijnacker-Nootdorp. In elke bleekgel zit een bestanddeel dat je gebit bleekt. Dit kunnen drie verscheidene bestanddelen zijn, namelijk carbamideperoxide, waterstofperoxide of een non-peroxide. Er mag in Nederland en België geen gebruik worden gemaakt van waterstofperoxide.


Thuis tanden bleken in Pijnacker-Nootdorp