Vind de beste tandarts in Zoetermeer voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Zoetermeer bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een tandheelkundige die uw tanden witter kan maken? U had geen betere site uit kunnen kiezen! We hebben in de buurt van Zoetermeer alle adressen en gegevens van klinieken gevonden en verzameld tot een voor u waardevol aanbod op het gebied van tandheelkunde. Kijk hieronder in de lijst met gespecialiseerde professionals en vind de perfecte match! Het is zeker niet zo dat u veel geld moet hebben om uw gebit te laten bleken. U hoeft geen tonnen uit te geven voor de juiste mondzorg. Natuurlijk kan een ervaren tandarts niet dezelfde prijs bieden als een thuis-bleek-set. We kunnen u in dit artikel geen goede prijsopgave geven omdat dit heel erg verschilt per tandarts of praktijk. Dit is erg lastig te bepalen omdat elke tandarts een andere techniek gebruikt en ook zijn eigen prijs bepaald. Er is niemand die dezelfde tandkleur heeft als iemand anders. Iedereen zou graag een perfecte stralende lach willen, maar door de aantasting van het glazuur door voeding en drinken zal het gebit verkleuren naarmate iemand ouder wordt.

Er zijn drie mogelijkheden om je gebit bleker te laten maken. De tandarts kan ten eerste een lepel gebruiken, waarin een pasta zit met een bleekmiddel. Ten tweede kan het gebit worden belicht met een speciale lamp. Ten derde kan de tandarts hiervoor een laser gebruiken.

Ga je voor de optie nummer een, dan moet er een afdruk van je tanden gefabriceerd worden. In het lab wordt er van deze speciale mal om te bleken een gebitje gemaakt. Het gebitje is zeer soepel, zit als gegoten en is vervaardigd van kunststof. Het gebitje wordt volgesmeerd met speciale gel om te bleken en dit draag je vervolgens enige nachten. De speciale gel voor tanden bleken bevat een veilig bleekmiddel, zodat je tanden niet zullen beschadigen.

Deze tandenbleeksessie duurt enige nachten. Je gebit witter maken op de tweede optie wordt gedaan door je tanden te behandelen met een bleekgel waarin een speciale bleekmiddel is verwerkt en het vervolgens te belichten met een bleeklamp. Als je niet kunt wachten op rap resultaat, kun je kiezen voor deze wijze, omdat het licht en de warmte wat wordt afgegeven door de lamp, erg krachtig is.

Op je tanden is een speciale bleekgel aangebracht, waarnaar er met een laser op wordt gericht. In Zoetermeer kan gekozen worden voor bovenstaande opties. In elk bleekmiddel dat op je tanden of in de mal is gesmeerd om je tanden bleker te maken, zit een middel om te bleken. Dit kan waterstofperoxide zijn (niet toegestaan in Nederland), carbamideperoxide (als beste getest) of niet peroxidische middelen (mag je gewoon thuis gebruiken).


Thuis tanden bleken in Zoetermeer