Vind de beste tandarts in Drachten voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Drachten bezig met tanden blekenWilt u graag een gebit met wittere tanden? U bent nu op de website met de beste informatie en tips beland. Bent u zoek naar een tandarts in de omgeving van Drachten dan bent u hier aan het goede adres. Ziet u de tandartsen wat verder op deze webpagina? Dit zijn de beste van de beste! Bent u benieuwd wat professioneel tanden bleken nu eigenlijk kost, lees dan snel verder. De juiste mondverzorging hoeft niet veel te kosten. Thuis bleken, zal goedkoper zijn dan bij een ervaren kliniek, maar het resultaat is er dan ook naar. Een heldere prijs kunnen we niet geven. Dit is bij elke specialist natuurlijk anders. Het is erg lastig om een prijs te bepalen omdat elke tandheelkundige een andere manier gebruikt en ook zijn eigen prijs bepaald. Bij ieder persoon is de tandkleur anders. Vele factoren zijn van invloed op de kleur van de tanden. Roken, alcohol maar ook koffie en thee zijn van grote invloed.

Het witter maken van je tanden kan op velerlei manieren gebeuren.1. Met een bleeklepel in combinatie met een speciale gel om te bleken. 2. Je kunt gebruik maken van een bleekgel die wordt aangebracht op je gebit, samen met een bleeklamp. 3. Een volgende optie kan zijn een speciale gel om te bleken in samenwerking met een KTP laser.

Je eigen tanden worden bij de tandarts “gekopieerd”. Hierna produceren ze er een gebitje van. Deze bleeklepel past nauwkeurig om je tanden en is gemaakt van plastic. Voordat je gaat slapen doe je er speciale bleekmiddel in en plaats je het over je eigen gebit. Je eigen tanden zullen geen last ondervinden van het bitje, omdat deze precies aansluit.

Het duurt een aantal dagen voor je tanden witter zijn. Een sessie met een speciale lamp in combinatie met gel die wordt gebruikt om te bleken kan ook door de tandarts uitgevoerd worden. Doordat de bleeklamp krachtige warmte en licht afgeeft, gaat de tandenbleeksessie veel sneller.

Je gebit kan ook witter gemaakt worden door een fotochemisch proces. Bovenstaande tandenbleeksessies vinden plaats in Drachten. In elke gel wordt een ingrediënt gedaan wat je gebit witter maakt. Dit kunnen drie verscheidene ingrediënten zijn, namelijk carbamideperoxide, waterstofperoxide of een non-peroxide. Er mag in Nederland en België geen gebruik worden gemaakt van waterstofperoxide.


Thuis tanden bleken in Drachten