Vind de beste tandarts in Leeuwarden voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Leeuwarden bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een wijze om uw tanden witter te laten maken? Dan kunnen we u blij maken met goed nieuws. We hebben in de buurt van Leeuwarden alle adressen en gegevens van professionele tandartsklinieken die tanden bleken verzameld tot een waardevol aanbod op het gebied van tandheelkunde. Ziet u de specialisten als u wat verder naar beneden op deze pagina kijkt? Dit zijn werkelijk de allerbeste! Veel mensen en bezoekers van onze site willen graag een sessie maar denken dat dit veel te duur is. Met een thuis-bleek-set krijgt u natuurlijk niet zo’n perfect resultaat als bij een professionele tandenbleekbehandeling, daar betaalt u dan ook iets meer voor. Dit is helaas niet mogelijk. Echter zal de prijs u meevallen. Als u een afspraak maakt bij een tandarts, zal u dit gaan merken. We kunnen u in dit artikel geen goede prijsopgave geven omdat dit heel erg verschilt per tandarts of kliniek. Deze verschilt per provincie en stad en kunnen we dus niet weergeven. Bij ieder persoon is de tandkleur anders. Er zijn veel verschillende factoren die invloed hebben op de tint van uw tanden. Roken, alcohol maar ook koffie en thee zijn van grote invloed.

Om je tanden witter te laten maken kun je kiezen uit drie opties. De eerste manier is een bleekmalletje gebruiken dat ingesmeerd wordt met de bleeksubstantie. Mogelijkheid nummer twee is de bleeksubstantie die op je tanden is aangebracht, belichten met een speciale lamp. Bij de derde manier wordt er in tegenstelling tot de tweede gebruik gemaakt van een laser.

Als je voor de eerste keuze gaat, moet er een bleekmalletje van je gebit gemaakt worden. Er wordt hierna een gebitje van ontwikkeld in het tandheelkundig laboratorium. Het gebitje is flexibel, zit perfect passend en is vervaardigd van kunststof. Je draagt het ’s nachts, over je eigen tanden. Doordat het bitje zo precies aansluit, krijg je er geen last van.

Het duurt enige dagen voor je je gebit witter is. De tweede optie is een optie die bij en door de tandarts gebeurt. De tandarts brengt dan een bleeksubstantie aan op je tanden en je gebit worden vervolgens belicht met een lamp om te bleken. Door de aangepaste hitte en lichtintensiteit gaat alles sneller.

Dit wordt opgewekt door een laser die gericht is op je tanden waarop een tandengel is aangebracht. Bovenstaande tandenbleeksessies vinden plaats in Leeuwarden. In elk bleekmiddel dat op je gebit of in de mal is gesmeerd om je gebit bleker te maken, zit een bleekmiddel. Dit kan waterstofperoxide zijn (verboden in Nederland), carbamideperoxide (als beste getest) of non peroxidische middelen (mag je gewoon thuis gebruiken).


Thuis tanden bleken in Leeuwarden