Vind de beste tandarts in Ede voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Ede bezig met tanden blekenWilt u graag iedere dag opstaan met een prachtig witte lach? Deze website heeft alles wat u wilt weten over tandenbleken. Dat beloven we! We hebben in de buurt van Ede alle adressen en gegevens van tandartsen gevonden en verzameld tot een voor u waardevol aanbod op het gebied van tanden bleken. Ziet u de specialisten als u wat verder naar beneden op deze pagina kijkt? Dit zijn werkelijk de allerbeste! Als u uw gebit wilt laten bleken door een specialist, dan bent u hier aan het goede adres en moet u zeker even verder lezen. Uw mond maakt ook deel uit van uw lichaam en dient in een goede gezondheid te verkeren. Het bleken is lang niet zo duur als door de meeste mensen gedacht wordt. We kunnen u in dit artikel geen goede prijsopgave geven omdat dit heel erg verschilt per professional of praktijk. Iedere tandarts bepaald zijn eigen prijs, die ook afhankelijk is van de gebruikte techniek. De natuurlijk intrinsieke tandkleur is bij iedere man en vrouw anders. Vele factoren zijn van invloed op de kleur van een gebit. Roken, alcohol maar ook koffie en thee zijn van grote invloed.

Om je tanden witter te laten maken, kun je uit drie keuzes kiezen. Allereerst kan de tandarts gebruik maken van een lepel waarin een pasta zit met een bleekmiddel. Ten tweede kunnen de tanden worden belicht met een speciaal hiervoor geproduceerde lamp. Ten derde kan de tandarts hiervoor een laser gebruiken.

De tandarts maakt in het eerste geval een bleekmalletje van je tanden. Deze mal wordt hierna in een lab gebruikt om een bleeklepel van te maken. Dit gebitje is gefabriceerd van kunststof en past precies om je gebit. Je draagt het ’s nachts, over je eigen tanden. Ook al bevat de bleekgel een bleekmiddel, omdat het bitje precies om je tanden past, zul je hier geen last van krijgen.

Het duurt een aantal dagen voor je tanden witter zijn. Bij de tandheelkundige heb je ook de keuze uit een een behandelsessie met een speciale lamp om te bleken in samenwerking met speciale gel om te bleken. Doordat de bleeklamp intense warmte en licht afgeeft, gaat de tandenbleeksessie veel sneller.

Manier nummer drie betreft het gebruik van een laser samen met een smeerbare bleekgel waaraan een speciaal bleekmiddel is toegevoegd. Alle bovenstaande manieren kunnen uitgevoerd worden in Ede. Ook het hoofdbestanddeel, dus het middel om te bleken in de bleekgel, kan verschillend zijn. 1. Carbamide-peroxide: als beste getest. 2. Waterstofperoxide: agressiever en niet toegestaan in Nederland en België. 3. Non-peroxidesystemen op basis van borium: zwakker, zachtaardiger, mag ook thuis gebruikt worden.


Thuis tanden bleken in Ede