Vind de beste tandarts in Groningen voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Groningen bezig met tanden blekenWilt u graag iedere dag opstaan met een prachtig witte lach? Onze site is precies wat u zoekt. Dat beloven we! We hebben in de buurt van Groningen alle adressen en gegevens van professionals gevonden en verzameld tot een voor u waardevol aanbod op het gebied van tandheelkunde. Kijk hieronder in de lijst met gespecialiseerde specialisten en vind de perfecte match! Bent u benieuwd wat professioneel tanden bleken nu eigenlijk kost, lees dan snel verder. Juiste mondverzorging hoeft geen vermogens te kosten. Thuis uw tanden witter maken, zal goedkoper zijn dan bij een ervaren tandheelkundige, maar het resultaat is er dan ook naar. De tandarts bepaald in veel gevallen zelf wat u kwijt bent voor een stralend witte lach. De prijs verschilt per provincie en stad en kunnen we dus niet weergeven. De kleur van een gebit is aan verschillende invloeden onderhevig. Zo is er een verschil tussen personen en blijft de kleur van uw gebit niet uw hele leven hetzelfde. Door bepaald voedsel, koffie, thee, wijn en tabak zal de kleur van uw gebit veranderen. Daarnaast heeft ook leeftijd invloed op de tint van tanden..

Om een stralend wit gebit te krijgen, kun je kiezen uit drie verschillende mogelijkheden. a. Je tanden door de tandarts laten behandelen met een gel in een bitje dat enkele nachten gedragen wordt. b. Je gebit met een speciale bleeklamp beschijnen nadat er bleekpasta op is gesmeerd door de tandarts. c. De tandarts kan in plaats hiervan een laser inzetten in samenwerking met gel die wordt gebruikt om te bleken gebruiken in samenwerking met een laserlamp.

Bij de tandarts wordt je eigen gebit ‘gekopieerd. Er wordt in het laboratorium een gebitje gefabriceerd van dit malletje. Een bleeklepel is een bitje van zacht kunststof dat precies om je tanden past. De speciale bleekgel die in het bitje zit, werkt ’s nachts in, dus zet je het over je gebit heen als je gaat slapen. Het bleekmiddel in de speciale gel om te bleken is veilig, waardoor er geen schade aan je tanden zal ontstaan.

Het duurt enkele dagen voor je tanden witter zijn. Je kunt er ook voor kiezen om je tanden te laten insmeren met een bleeksubstantie waarin speciale bleekmiddel in zit. De tandarts schijnt er dan vervolgens met een aparte lamp om te bleken op. Als je graag rap resultaat wilt, kun je kiezen voor deze wijze, omdat het licht en de warmte wat wordt afgegeven door de lamp, erg intens is.

Bij de derde optie worden de tanden ook weer ingesmeerd met een speciale bleekgel en daarna belicht door een laser waardoor, bij een bepaalde golflengte, een fotochemische reactie optreedt. Je kunt in Groningen kiezen voor bovenstaande methodes. De belangrijkste toevoeging aan de gel die wordt gebruikt om te bleken is het middel om te bleken. Er kan uit verscheidene ingrediënten gekozen worden. Als eerste waterstofperoxide, maar dit mag in Nederland niet meer gebruikt worden. Carbamideperoxide is het beste uit de test gekomen. Non-peroxide middelen zijn veel zachter en mogen daarom ook in de huiselijke kring gebruikt worden.


Thuis tanden bleken in Groningen