Vind de beste tandarts in Heerlen voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Heerlen bezig met tanden blekenAangezien u onze pagina bezoekt bent u vast en zeker op zoek naar het krijgen van witte tanden. U bent nu op de juiste plek beland! Deze website geeft een overzicht van de beste tandartsen in Heerlen op basis van reviews van mensen die voor u hun gebit hebben laten bleken. Ziet u de specialisten als u wat verder naar beneden op deze webpagina kijkt? Dit zijn werkelijk de allerbeste! Wilt u meer informatie over tanden bleken? Lees dan snel verder. Uw mond maakt ook deel uit van uw lichaam en dient in een goede gezondheid te verkeren. Het bleken is lang niet zo duur als door de meeste mensen gedacht wordt. Het geven van een juiste prijs is lastig, omdat deze verschilt per specialist of praktijk. Per provincie en stad zitten er verschillen tussen, die we niet kunnen weergeven. Dat roken invloed heeft op de kleur van tanden is natuurlijk een feit. Het is minder bekend dat door voeding, koffie en thee tanden geler worden.

Om je tanden witter te laten maken, kun je kiezen uit drie keuzemogelijkheden. Ten eerste kan de tandarts een lepel gebruiken, waarin een pasta zit met een bleekmiddel. Ten tweede kan het gebit worden belicht met een speciaal hiervoor ontwikkelde lamp. Ten derde kan hij ervoor kiezen om een laser te hanteren, in plaats van een lamp.

In het eerste geval maakt de tandarts een afdruk van je gebit. In het lab wordt er hierna een gebitje van gefabriceerd. Dit is gemaakt van kunststof en past nauwkeurig om je tanden. Als je slaapt werkt de bleekgel die in het gebitje zit, goed in. De bleekgel bevat een bleekmiddel,maar omdat het gebitje erg goed om je gebit past, zul je hier geen last van krijgen.

Deze behandeling neemt een aantal nachten in beslag. Een behandelsessie met een speciale bleeklamp in samenwerking met speciale bleekgel kan ook door de tandarts uitgevoerd worden. De tandenbleekbehandeling gaat sneller, omdat de warmte en het licht wat de bleeklamp afgeeft, zeer krachtig is.

Je kunt er ook voor kiezen om je tanden te laten bedekken met speciale bleekpasta en er dan een laser op te laten richten. In Heerlen kan gekozen worden voor bovenstaande opties. Er wordt in elke gel die wordt gebruikt om te bleken een bestanddeel gestopt wat je gebit bleekt. Deze bestanddelen kunnen carbamideperoxide, waterstofperoxide of een niet-peroxide zijn. Waterstofperoxide mag in Nederland en België niet als tandenbleekmiddel gebruikt worden.


Thuis tanden bleken in Heerlen