Vind de beste tandarts in Maastricht voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Maastricht bezig met tanden blekenWilt u graag een gebit met stralend wittere tanden? Dan hebben we goed nieuws voor u. Als je op zoek bent in de omgeving van Maastricht hebben we het wel heel gemakkelijk voor u gemaakt. Als u een keuze maakt uit een van deze professionals, zal u geen spijt krijgen! Vooral als u benieuwd bent naar de kosten van tanden bleken door een kliniek, dan moet u even verder lezen. Juiste mondverzorging hoeft niet duur te zijn. Je hoeft niet te verwachten dat u voor de prijs van een thuis – tandenbleekset ook bij een ervaren tandheelkundige terecht kunt. De tandarts bepaald in veel gevallen zelf wat u kwijt bent voor een stralend witte lach. Voor een duidelijke prijsopgave kunt u het beste contact opnemen met één van onze aangesloten klinieken. Dit is geheel gratis. Wat betreft de kleur van uw gebit. Deze is persoonsafhankelijk en blijft niet uw hele leven dezelfde tint. Door eten, koffie, thee en wijn en natuurlijk tabak zal de kleur van uw gebit veranderen. Ook is de tint leeftijd afhankelijk.

Om je tanden bleker te laten maken heb je keuze tussen drie mogelijkheden. De eerste manier is een bleekmalletje gebruiken dat wordt ingesmeerd met het bleekmiddel. De tweede optie is het aangebrachte bleekmiddel op je gebit, door een speciale lamp te laten belichten. Keuzemogelijkheid nummer drie lijkt op de tweede, maar het verschil hier is dat er gebruik wordt gemaakt van een laser in plaats van een lamp.

Bij de tandarts wordt je eigen gebit ‘gekopieerd. Vervolgens wordt er in een tandheelkundig laboratorium een bleeklepel gegoten. Het gebitje past door de flexible structuur exact om je tanden. Het bitje wordt volgesmeerd met bleekgel en dit draag je vervolgens enkele nachten. Je eigen gebit zal geen last krijgen van het bitje, omdat deze goed aansluit.

Je moet wel rekening houden met een tijdsbestek van enige nachten. De tweede keuzemogelijkheid is een optie die bij en door de tandarts plaatsvindt. De tandarts brengt dan een bleekmiddel aan op je tanden en je gebit worden daarna belicht met een lamp om te bleken. Warmte en licht dragen bij aan een vlugger resultaat.

Als de laser een bepaalde golflengte behaald, ontstaat er straling die de witheid van je tanden intensiveert. Je kunt in Maastricht kiezen voor bovenstaande tandenbleeksessies. Er kan gebruik worden gemaakt van verscheidene ingrediënten in het speciale bleekmiddel. 1. Als beste getest: Carbamide-peroxide. 2. Agressief middel en verboden in Nederland: Waterstofperoxide. 3. Middel wat je thuis ook mag gebruiken: Non-peroxide middel, op basis van borium.


Thuis tanden bleken in Maastricht