Vind de beste tandarts in Roermond voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Roermond bezig met tanden blekenOmdat u deze pagina bezoekt, gaan we er van uit dat u op zoek bent naar stralend witte tanden. U bent nu op de juiste plek beland! Deze website geeft een overzicht van de beste professionals in Roermond op basis van recensies van mensen die voor u hun tanden hebben laten bleken. Als u een van onze geselecteerde professionals kiest, maakt u altijd de goede keuze. Veel mensen denken dat tanden bleken alleen weggelegd is voor de rijken, maar u kunt hier lezen dat dit absoluut niet het geval is. Voor een goede gezondheid heeft u wel iets over, maar het zal u verbazen hoe scherp de prijzen zijn. Per specialist of kliniek verschilt de prijs, dus kunnen we u helaas geen heldere prijsopgave bieden. Per provincie en stad zitten er verschillen tussen de prijs, die we niet kunnen weergeven. Dat roken invloed heeft op de kleur van een gebit is natuurlijk een gegeven. Niet heel veel mensen weten dat voeding, koffie en thee de tint van uw gebit geler maken.

Om je tanden te laten bleken heb je keuze tussen drie manieren. Mogelijkheid nummer één is een bleekmal gebruiken dat wordt ingesmeerd met het middel waardoor je tanden worden gebleekt. De tweede keuzemogelijkheid is de substantie die op je gebit aangebracht is, door een speciale lamp te laten belichten. Bij de derde mogelijkheid wordt er in tegenstelling tot de tweede gebruik gemaakt van een laser.

Er wordt een malletje van je tanden gemaakt, als je voor voor keuze nummer een gaat. Van deze speciale bleekmal wordt in het laboratorium een gebitje gefabriceerd. Deze bleeklepel past precies om je gebit en is vervaardigd van kunststof. Als je slaapt werkt de bleekgel die in het bitje zit, goed in. De speciale bleekgel bevat een veilig bleekmiddel, zodat er geen schade zal ontstaan.

De behandeling om je tanden te bleken, duurt enige nachten. Bij de tandheelkundige kun je ook kiezen voor een behandeling met een speciale bleeklamp in combi met gel die wordt gebruikt om te bleken. Door de aangepaste hitte en lichtintensiteit gaat alles vlugger.

Je kunt er ook voor kiezen om je gebit te bedekken met speciale bleekpasta en ze dan te laten bestralen met een laser. Je kunt in Roermond kiezen voor bovenstaande tandenbleeksessies. Het bleekmiddel wat in de tandengel is gestopt, is het belangrijkste bestanddeel. Er kan uit verschillende bestanddelen gekozen worden. In Nederland mag waterstofperoxide niet meer gebruikt worden om je tanden witter te maken. Als beste keus volgens de tests is carbamideperoxide. Wil je thuis je gebit bleken, dan kun je gebruik maken van een niet-peroxide middel.


Thuis tanden bleken in Roermond