Vind de beste tandarts in Venlo voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Venlo bezig met tanden blekenOmdat u deze pagina bezoekt, gaan we er van uit dat u op zoek bent naar een stralend wit gebit. Dan is er nu goed nieuws voor u. Als je op zoek bent in de omgeving van Venlo hebben we het wel heel gemakkelijk voor u gemaakt. Als u een van onze geselecteerde specialisten kiest, maakt u altijd de goede keuze. “Tanden bleken is veel te duur voor normale mensen!” Dit is natuurlijk helemaal niet waar! Lees nu alles over wat bleken nu eigenlijk kost. Het is geen rib uit uw lijf, als u besluit te kiezen voor de juiste verzorging van uw gebit. Natuurlijk zit hier wel een prijskaartje aan, maar u zult u verbazen over hoe scherp de prijzen zijn. De kosten van een nieuwe glimlach? Die wordt bepaald door de tandheelkundige zelf. Het is erg lastig om een prijs te bepalen omdat elke kliniek een andere methode gebruikt en ook zijn eigen prijs bepaald. De natuurlijk intrinsieke tandkleur is bij iedere man en vrouw verschillend. Er zijn veel verschillende factoren die invloed hebben op de kleur van uw tanden. Zo is voeding en koffie maar ook zeker tabak en rode wijn een erg grote aanslag op uw gebit.

Er zijn velerlei manieren om je gebit te laten bleken.1. Met een speciale lepel in combi met een bleekgel. 2. Je kunt speciale gel om te bleken op je gebit aanbrengen en daarbij een lamp om te bleken gebruiken. 3. Een KTP laser kan ook gebruikt worden, samen met een bleekgel.

Bij de tandarts worden je eigen tanden ‘gekopieerd. Van deze kopie wordt in het tandheelkundig laboratorium een gebitje geproduceerd. Het gemaakte gebitje zit perfect en is soepel. ’s Nachts draag je het bitje, over je eigen gebit. De bleekgel bevat een bleekmiddel, maar zal door de perfecte pasvorm van de bleeklepel het tandvlees niet beschadigd raken.

Het neemt enkele dagen in beslag voor je merkt dat je tanden zijn gebleekt. Je kunt er ook voor kiezen voor een optie die bij de tandarts plaatsvindt. De tandarts brengt dan een bleekmiddel aan op je tanden en je tanden worden vervolgens belicht met een lamp om te bleken. Door de intense warmte en licht van de bleeklamp die de tandheelkundige gebruikt, zul je vlugger resultaat hebben van je sessie.

Door een bepaalde golflengte te behalen, onstaat er straling die op je tanden wordt geprojecteerd waardoor je gebit bleker zal worden. In Venlo kan gekozen worden voor bovenstaande methodes. In elke bleekgel zit een bestanddeel dat je gebit bleekt. Deze ingrediënten kunnen carbamideperoxide, waterstofperoxide of een niet-peroxide zijn. Waterstofperoxide is voor dit gebruik in Nederland en België verboden.


Thuis tanden bleken in Venlo