Vind de beste tandarts in Den Bosch voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Den Bosch bezig met tanden blekenAangezien u onze pagina bezoekt bent u zeker op zoek naar het krijgen van een wit gebit. Onze website is precies waarnaar u op zoek bent. Dat is een belofte! Als je op zoek bent in de omgeving van Den Bosch hebben we het wel heel gemakkelijk voor u gemaakt. Het enige dat u hoeft te weten, is dat bij de onderstaande professionals en tanden-bleek-klinieken er geen foute keuze gemaakt kan worden. Als u uw tanden wilt laten bleken door een tandarts, dan bent u hier aan het goede adres en moet u zeker even verder lezen. Met een thuis-bleek-set krijgt u natuurlijk niet zo’n fantastisch resultaat als bij een professionele tandenbleekbehandeling, daar betaalt u dan ook iets meer voor. Dit is helaas niet te doen. De prijs zal u echter versteld doen staan. Als u een afspraak maakt bij een tandarts, zal u dit gaan merken. Wat moet u nu betalen voor een prachtig witte lach? Deze verschilt per provincie en stad en kunnen we u dus helaas niet geven. De natuurlijk intrinsieke tandkleur is bij iedere man en vrouw verschillend. Vele factoren zijn van invloed op de kleur van een gebit. Roken, alcohol maar ook koffie en thee zijn van grote invloed.

Het witter maken van je gebit kan op verschillende manieren gebeuren.1. Je kunt een speciale lepel in combi met een speciale gel om te bleken gebruiken. 2. Je kunt gebruik maken van een speciale bleekgel die wordt aangebracht op je tanden, samen met een bleeklamp. 3. Een KTP laser kan ook gebruikt worden, samen met een gel die wordt gebruikt om te bleken die is aangebracht op je tanden.

De tandarts zal in het eerste geval een malletje van je tanden maken. Er wordt daarna een gebitje van gemaakt in het laboratorium. Het gemaakte gebitje zit perfect passend en is soepel. Voor het slapengaan breng je in het gebitje bleekmiddel in aan, en plaats je het gebitje over je eigen gebit. Het bitje sluit erg goed aan, hierdoor krijg je geen last.

Het neemt enkele dagen in beslag voor je merkt dat je tanden witter zijn. Tanden witter maken op optie nummer twee wordt gedaan door je tanden te behandelen met een smeersel waarin een bleekmiddel is verwerkt en het hierna te belichten met een lamp om te bleken. Als je graag vlug resultaat wilt, kun je kiezen voor deze manier, omdat het licht en de warmte wat wordt afgegeven door de lamp, het behandelproces versnelt.

Er wordt dan gewerkt met een laser die op je gebit, waarop een bleekgel is aangebracht, wordt gericht. In Den Bosch kan gekozen worden voor bovenstaande methodes. Het belangrijkste bestanddeel van bleekgel is het middel om te bleken wat er in zit verwerkt. Hiervoor kunnen verschillende keuzes gemaakt worden. In Nederland mag waterstofperoxide niet meer gebruikt worden met als doel tanden bleker te maken. Als beste keus volgens de tests is carbamideperoxide. Wil je thuis je tanden bleken, dan kun je gebruik maken van een niet-peroxide bleekmiddel.


Thuis tanden bleken in \Den Bosch