Vind de beste tandarts in Eindhoven voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Eindhoven bezig met tanden blekenU bent op zoek naar een stralend gebit. U bent nu op de juiste plek beland! Bent u zoek naar een professional in tanden bleken in de omgeving van Eindhoven dan bent u hier op de goede website beland. Kijk hieronder in de lijst met gespecialiseerde professionals en vind de perfecte match! Als u uw tanden wilt laten bleken door een specialist, dan bent u hier aan het goede adres en moet u zeker even verder lezen. Juiste mondverzorging hoeft niet duur te zijn. Natuurlijk kan een ervaren professional niet dezelfde prijs bieden als een thuis-bleek-set. De kosten van een nieuwe glimlach? Die wordt bepaald door de tandheelkundige zelf. Dit is erg lastig te bepalen omdat elke tandarts een andere methode gebruikt en ook zijn eigen prijs bepaald. Er zijn geen twee mensen die dezelfde tandkleur hebben. Door voeding en drinken wordt het glazuur van tanden aangetast, waardoor een gebit geler kunnen worden.

Om stralend witte tanden te krijgen, kun je voor een van de volgende mogelijkheden kiezen. a. Enkele nachten een bitje met een speciale gel hierin dragen. b. Je tanden met een aparte bleeklamp beschijnen nadat er bleekpasta op is aan gebracht door de tandarts. c. De tandarts kan ook speciale bleekgel gebruiken in combinatie met een laserlamp.

In het eerste geval wordt er van je tanden een malletje gemaakt. Deze mal wordt daarna in een tandheelkundig bedrijf gebruikt om een bleeklepel van te fabriceren. Deze bleeklepel past door de soepele structuur perfect om je eigen tanden. Tijdens het slapen werkt de speciale gel om te bleken die in het gebitje zit, goed in. Je zal geen last ondervinden van schade aan je eigen tanden, omdat het bitje erg goed past.

De sessie duurt enige nachten. Het is mogelijk om je tanden te laten insmeren met een gel die wordt gebruikt om te bleken waarin een middel om te bleken is verwerkt. Daarna moet de tandheelkundige er een aparte lamp op laten schijnen. Door de aangepaste hitte en lichtintensiteit gaat alles sneller.

Je hebt ook de keuze uit het gebruik van een laser samen met een smeerbare bleekgel waaraan een speciaal bleekmiddel is toegevoegd. Bovenstaande tandenbleeksessies vinden plaats in Eindhoven. In elke gel zit een bestanddeel dat je tanden witter maakt. Dit kunnen drie verschillende ingrediënten zijn, namelijk carbamideperoxide, waterstofperoxide of een non-peroxide. Waterstofperoxide is voor dit gebruik in Nederland en België verboden.


Thuis tanden bleken in Eindhoven