Vind de beste tandarts in Oosterhout voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Oosterhout bezig met tanden blekenBent u op zoek naar een wijze om uw tanden witter te laten maken? Dan hebben we goed nieuws voor u. In Oosterhout is het vinden van de perfecte professional geen kunst meer. Kijk hieronder in de lijst met gespecialiseerde tandartsen en vind de perfecte match! Wilt u meer info over tanden bleken? Lees dan snel verder. Het is geen rib uit uw lijf, als u besluit te kiezen voor de juiste verzorging van uw gebit. U zult versteld staan van de scherpe prijzen. Een exacte prijs kunnen we niet geven. Dit is bij elke kliniek natuurlijk anders. Wilt u een prijs weten? Contacteer een tandarts bij u in de buurt. Dit is geheel gratis. Niemand heefft exact dezelfde tandkleur. Natuurlijk wil iedereen een perfecte stralende lach maar het glazuur wordt door voeding en drinken aangetast en daardoor zullen tanden naarmate u ouder wordt geler worden.

Om een stralend wit gebit te krijgen, kun je kiezen uit drie verschillende opties. a. Een door je tandarts gemaakt bitje met een speciale gel hierin enige nachten te dragen. b. De tandarts brengt bleekpasta aan op je tanden en schijnt er hierna met een aparte lamp op. c. De tandarts kan in plaats van een bleeklamp ook een laserlamp inzetten in combinatie met bleekgel gebruiken in combi met een laserlamp.

Als je voor de eerste keuze gaat, moet er een malletje van je gebit gefabriceerd worden. Er wordt in het laboratorium een gebitje ontwikkeld van deze afdruk. Deze bleeklepel past door de soepele structuur precies om je gebit. Je draagt het ‘s nachts, met speciale gel om te bleken, over je eigen gebit. Het bitje heeft een perfecte pasvorm, waardoor er geen schade aan je eigen tanden ontstaat..

Het duurt een aantal nachten voordat de tandenbleekbehandeling effectief is. Het is mogelijk om je tanden te laten insmeren met een speciale bleekgel waarin een speciale bleekmiddel in zit. Daarna moet de tandheelkundige er een aparte bleeklamp op laten schijnen. De behandeling verloopt effectief door de krachtige warmte en licht wat deze lamp om te bleken afgeeft.

Er kan gekozen worden voor een fotochemische behandelsessie, opgewekt door een laser. Bovenstaande behandelingen vinden plaats in Oosterhout. Er kan gebruik worden gemaakt van verscheidene bestanddelen in het bleekmiddel. 1. Als beste getest: Carbamide-peroxide. 2. Agressief middel en verboden in Nederland: Waterstofperoxide. 3. Middel wat je thuis ook mag gebruiken: Non-peroxide middel, op basis van borium.


Thuis tanden bleken in Oosterhout