Vind de beste tandarts in Amstelveen voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Amstelveen bezig met tanden blekenU bent op zoek naar een manier om een wit gebit te krijgen. Dan kunnen we verblijden met goed nieuws. Deze website geeft een overzicht van de beste adressen in Amstelveen op basis van reviews van velen die u voor gingen. Vind nu uw perfecte match uit een van onze aangesloten specialisten! Het is zeker niet zo dat u veel geld moet hebben om uw gebit witter te laten maken. U bent geen vermogens kwijt, als u uw tanden de juiste verzorging geeft. U moet natuurlijk bij een praktijk of kliniek geen supermarkt-prijzen verwachten maar u zult versteld staan van de prijs. De kosten van een nieuwe glimlach? Die wordt bepaald door de specialist zelf. Neem contact op met een van onze aangesloten tandartsen voor een duidelijke prijsopgave. Dit is geheel gratis. Dat roken invloed heeft op de kleur van een gebit is natuurlijk een gegeven. Niet heel veel mensen weten dat voeding, koffie en thee de kleur van uw tanden aantasten.

Er zijn drie manieren om je gebit bleker te laten maken. Allereerst kan de tandarts een lepel gebruiken, waarin een pasta zit met een bleekmiddel. Ten tweede kunnen de tanden worden belicht met een speciaal hiervoor ontwikkelde lamp. Ten derde kan hij hiervoor in plaats van een lamp een laser hanteren.

Bij de eerste keuzemogelijkheid fabriceert de tandarts een bleekmalletje van je gebit. In een tandheelkundig bedrijf ontwikkelen ze er daarna een bleeklepel van. Een bleeklepel is een bitje van zacht kunststof dat precies om je tanden past. In dit bitje wordt speciale bleekgel gedaan en het wordt zo vervolgens enige nachten gedragen. Van deze manier om witte tanden te krijgen, zal je geen last ondervinden.

Deze sessie duurt enige nachten. Je tanden bleken op de tweede manier wordt gedaan door het gebit te behandelen met een speciale gel om te bleken waarin een bleekmiddel is verwerkt en het vervolgens te belichten met een lamp. Je zult vlugger resultaat hebben door de warmte en het licht van de lamp.

Je hebt ook de keuze uit het gebruik van een laser in combinatie met een smeerbare bleekgel waaraan een bleekmiddel is toegevoegd. Bovenstaande opties vinden plaats in Amstelveen. In elke gel wordt een ingrediënt toegevoegd wat je gebit bleekt. Deze bestanddelen kunnen carbamideperoxide, waterstofperoxide of een niet-peroxide zijn. Er mag in Nederland en België geen gebruik worden gemaakt van waterstofperoxide.


Thuis tanden bleken in Amstelveen