Vind de beste tandarts in Amsterdam voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Amsterdam bezig met tanden blekenWilt u graag een gebit met wittere tanden? De beste informatie en adviezen om uw gebit te laten bleken vindt u voor u. Deze website geeft een overzicht van de beste professionals in Amsterdam op basis van ervaringen van velen die u voor gingen. U kunt geen verkeerde keuze maken, als u een van onze aangesloten professionals kiest. “Een stralend witte lach is enkel voor de goedbedeelden weggelegd!” Dit is natuurlijk helemaal niet waar! Lees nu wat u kwijt bent bij uw tanden bleken. De juiste verzorging van uw gebit is niet echt een aanslag op uw portemonnee. Natuurlijk zit hier wel een prijskaartje aan, maar u zult u verbazen over hoe scherp de prijzen zijn. Een heldere prijs kunnen we niet geven. Dit is bij elke kliniek natuurlijk anders. De prijs verschilt per provincie en stad en kunnen we dus niet weergeven. Dat roken invloed heeft op de kleur van tanden is natuurlijk een feit. Wat minder bekend is, is dat voeding, thee en koffie de witte kleur van uw tanden doet vergelen.

Om je gebit witter te laten maken, kun je kiezen uit drie opties. De tandarts kan ten eerste een lepel, waarin een pasta zit met een bleekmiddel, gebruiken. Ten tweede kan dit ook in combinatie met een speciale belichting van de tanden. Ten derde kan de tandarts hiervoor in plaats van een lamp een laser gebruiken.

De tandarts zal in het eerste geval een bleekmalletje van je tanden fabriceren. In een tandheelkundig bedrijf wordt er een bleeklepel van gegoten. Het bitje, dat ook wel bleeklepel wordt genoemd, is ontwikkeld van zacht kunststof en past perfect om je gebit. Voordat het slapengaan breng je er speciale bleekmiddel in aan, en plaats je het over je eigen tanden. Er zal geen schade ontstaan aan je eigen tanden, omdat het bitje een erg goede pasvorm heeft.

Het duurt enige dagen voor je tanden witter zijn. De tweede keuzemogelijkheid om voor te kiezen is je gebit te laten behandelen door een speciale gel die wordt gebruikt om te bleken met speciale bleekmiddel waar dan vervolgens een lamp om te bleken op wordt geschenen. Warmte en licht dragen bij aan een sneller resultaat.

Je tanden kunnen ook witter gemaakt worden door gebruik te maken van een fotochemisch proces. In Amsterdam kan gekozen worden voor bovenstaande tandenbleeksessies. In elke bleekgel zit een bestanddeel dat je tanden bleekt. Dit kunnen drie verscheidene bestanddelen zijn, namelijk carbamideperoxide, waterstofperoxide of een non-peroxide. Er mag in Nederland en België geen gebruik worden gemaakt van waterstofperoxide.

 


Thuis tanden bleken in Amsterdam