Vind de beste tandarts in Haarlem voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Haarlem bezig met tanden blekenOp zoek naar een specialist voor het professioneel witter maken van uw gebit? U had geen betere site uit kunnen kiezen! Deze website geeft een overzicht van de beste klinieken in Haarlem op basis van recensies van velen die u voor gingen. Als u een van onze geselecteerde professionals kiest, maakt u altijd de goede keuze. Vooral als u benieuwd bent naar de kosten van tanden bleken door een tandarts, dan moet u even verder lezen. Voor een goede gezondheid heeft u wel iets over, maar het zal u verbazen hoe scherp de prijzen zijn. Het geven van een duidelijke prijsopgave is moeilijk, omdat verscheidene klinieken en tandartsen een verschillende prijs gebruiken. De prijs verschilt per provincie en stad en kunnen we u dus helaas niet geven. Er is niemand die dezelfde tandkleur heeft als een ander. Natuurlijk wil iedereen een perfecte stralende lach maar voeding en drinken heeft invloed op het glazuur en daardoor zullen tanden naarmate u ouder wordt hun witheid verliezen.

Om je tanden bleker te laten maken kun je kiezen uit drie opties. De eerste optie is een bleekmal gebruiken dat wordt volgesmeerd met de bleeksubstantie. De tweede keuzemogelijkheid is het bleekmiddel dat op je gebit is aangebracht, te belichten met een speciaal hiervoor gebruikte lamp. Bij optie nummer drie wordt er in tegenstelling tot de tweede gebruik gemaakt van een laser.

Er wordt een kopie van je eigen tanden gemaakt. Hierna wordt er een bleeklepel gefabriceerd van de speciale bleekmal. Het gebitje past door de iets buigzame structuur uitstekend om je eigen gebit. In dit gebitje wordt bleekgel gedaan en hierna wordt het ’s nachts gedragen om de gel in te laten werken. Omdat het gebitje goed aansluit krijg je er geen last van.

Het duurt enkele dagen voor je je tanden zijn gebleekt. Je hebt ook de keuze je tanden te laten insmeren met een bleekpasta waarin bleekmiddel in zit. De tandarts schijnt er dan hierna met een aparte bleeklamp op. De tandenbleeksessie gaat sneller, omdat de warmte en het licht wat de bleeklamp afgeeft, zeer krachtig is.

Er kan gekozen worden voor een fotochemische behandelsessie, opgewekt door een laser. Bovenstaande behandelingen vinden plaats in Haarlem. In de middelen die worden gebruikt om je tanden bleker te maken, zit een speciaal bleekmiddel gestopt. Dit kan waterstofperoxide zijn (niet toegestaan in Nederland), carbamideperoxide (komt als beste uit de test) of non peroxidische middelen (mag je gewoon thuis gebruiken).


Thuis tanden bleken in Haarlem