Vind de beste tandarts in Haarlemmermeer voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Haarlemmermeer bezig met tanden blekenAangezien u onze pagina bezoekt bent u vast en zeker op zoek naar het krijgen van prachtig witte tanden. De beste informatie en tips om witte tanden te krijgen vindt u voor u. Deze website bevat enkel de beste klinieken in Haarlemmermeer op basis van reviews van mensen die voor u hun gebit hebben laten bleken. Kijk hieronder in de lijst met gespecialiseerde specialisten en vind de perfecte match! Wilt u uw tanden laten bleken door een professional, dan moet u zeker even verder lezen. Uw mond maakt ook deel uit van uw lichaam en dient in een goede gezondheid te verkeren. Het tanden bleken is lang niet zo duur als door de meeste mensen gedacht wordt. Het geven van een goede prijsopgave is lastig, omdat verscheidene praktijken en specialisten een verschillende prijs hanteren. We kunnen u daarom aanraden om contact op te nemen met één van onze aangesloten tandartsen om een goede prijsopgave te doen. Dit is geheel gratis. De natuurlijk intrinsieke tandkleur is bij iedere man en vrouw verschillend. Vele factoren zijn van invloed op de kleur van een gebit. Roken, alcohol maar ook koffie en thee zijn van grote invloed.

Er zijn verschillende manieren om je tanden te laten bleken.1. Met een bleeklepel in combinatie met een speciale bleekgel. 2. Je kunt gebruik maken van een gel die wordt gebruikt om te bleken die wordt gesmeerd op je tanden, in samenwerking met een lamp. 3. Je kunt ook kiezen voor speciale bleekgel in combi met een KTP laser.

Er wordt, bij optie nummer een, een malletje van je gebit gefabriceerd. Van deze kopie wordt in het laboratorium een gebitje ontwikkeld. Het gebitje zit perfect en is flexibel. Voordat je ’s nachts gaat slapen doe je er speciale bleekmiddel in en zet je het over je eigen tanden. Je eigen tanden zullen niet beschadigen doordat het bitje precies past.

De duur van deze behandeling is meestal enkele nachten. Keuzemogelijkheid nummer twee om voor te kiezen is je gebit te laten behandelen door een speciale gel die wordt gebruikt om te bleken waar dan vervolgens een lamp om te bleken op wordt geschenen. Door de aangepaste hitte en lichtintensiteit gaat alles sneller.

Door een bepaalde golflengte te behalen, onstaat er straling die op je gebit wordt geprojecteerd waardoor je gebit bleker zal worden. Bovenstaande opties vinden plaats in Haarlemmermeer. Ook het hoofdingrediënt, dus het middel om te bleken in de bleekgel, kan verschillend zijn. 1. Carbamide-peroxide: als beste getest. 2. Waterstofperoxide: agressiever en niet toegestaan in Nederland en België. 3. Niet-peroxidesystemen op basis van borium: zwakker, zachtaardiger, mag ook thuis aangewend worden.


Thuis tanden bleken in Haarlemmermeer