Vind de beste tandarts in Heerhugowaard voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Heerhugowaard bezig met tanden blekenU bent op zoek naar een stralend gebit. U bezoekt nu de website met de beste informatie en tips. Bent u zoek naar een professional in de omgeving van Heerhugowaard dan bent u hier op de goede website beland. Bekijk de tandartsen wat verder op deze pagina? Dit zijn de beste van de beste! “Tanden bleken is veel te duur voor normale mensen!” Dit is de grootste onzin! Lees nu alles over wat tanden bleken nu eigenlijk kost. Juiste mondverzorging hoeft niet duur te zijn. Natuurlijk kan een ervaren tandheelkundige niet dezelfde prijs bieden als een thuis-bleek-set. Wat voor prijs kunt u verwachten voor prachtige witte tanden? Per provincie en stad zitten er verschillen tussen, die we niet kunnen weergeven. Hoe zit het met de kleur van tanden. Deze is persoonsafhankelijk en blijft niet uw hele leven dezelfde tint. Door eten, koffie, thee en wijn en natuurlijk roken zal de kleur van uw tanden veranderen. Ook leeftijd heeft invloed op de tint.

Om je tanden bleker te laten maken kun je kiezen uit drie opties. Manier nummer één is een malletje gebruiken dat wordt volgesmeerd met het middel waardoor je tanden worden gebleekt. De tweede manier is het middel om te bleken die op je gebit aangebracht is, te belichten door een speciale bleeklamp. Keuzemogelijkheid nummer drie lijkt op de tweede, maar dan wordt er gebruikt gemaakt van een laser.

Ga je voor de optie nummer een, dan moet er een malletje van je tanden gemaakt worden. In een lab wordt er een bleeklepel van gegoten. Het bitje, dat ook bekend staat als bleeklepel, is gemaakt van zacht kunststof en past uitstekend om je tanden. In dit gebitje wordt speciale gel om te bleken gedaan en het wordt zo vervolgens enige nachten gedragen. Je eigen tanden zullen geen schade ondervinden doordat het bitje nauwkeurig past.

Je moet niet denken dat het na één nacht klaar is, de tandenbleeksessie duurt een aantal nachten. Het is mogelijk om je tanden te laten insmeren met een speciale gel om te bleken waarin een bleekmiddel is verwerkt. Vervolgens moet de tandarts er een speciale lamp om te bleken op laten schijnen. Warmte en licht dragen bij aan een vlugger resultaat.

Deze fotochemische behandeling zorgt er voor dat je je gebit witter wordt. Bovenstaande behandelingen vinden plaats in Heerhugowaard. In de middelen die worden gebruikt om je gebit stralender te maken, zit een middel om te bleken gestopt. Dit kan waterstofperoxide zijn (verboden in Nederland), carbamideperoxide (komt als beste uit de test) of non peroxidische middelen (mogen ook thuis gebruikt worden).


Thuis tanden bleken in Heerhugowaard