Vind de beste tandarts in Hollands kroon voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Hollands kroon bezig met tanden blekenWilt u graag iedere dag opstaan met een prachtig witte lach? Dan kunnen we laten weten dat u op de juiste plek bent beland! Bent u zoek naar een tandarts in de omgeving van Hollands Kroon dan bent u hier op de goede website beland. Het enige dat u hoeft te weten, is dat bij de onderstaande professionals en tanden-bleek-klinieken er geen verkeerde keuze gemaakt kan worden. Het is zeker niet zo dat u veel geld moet hebben voor tanden bleken. De juiste mondzorg hoeft niet duur te zijn. Natuurlijk kan een ervaren tandheelkundige niet dezelfde prijs bieden als een thuis-bleek-set. Per tandheelkundige of praktijk verschilt de prijs, dus kunnen we u helaas geen goede prijsopgave bieden. Benieuwd naar de prijs? Neem dan contact op met een tandheelkundige bij u in de stad. Dit kost helemaal niets. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn op de tint van de tanden. Zo is er een verschil tussen personen en blijft de tint van uw gebit niet uw hele leven hetzelfde. Door bepaald voedsel, koffie, thee, wijn en tabak zal de kleur van uw gebit anders worden. Ook leeftijd is van invloed op de kleur van tanden..

Om een stralend wit gebit te krijgen kun je drie wegen bewandelen. a. Enige nachten een bitje met een speciale gel hierin dragen. b. Je kunt je tanden met een speciale lamp om te bleken laten beschijnen, nadat de tandarts er bleekpasta op heeft gesmeerd. c. De tandarts kan in plaats van een bleeklamp ook een laserlamp inzetten in combi met speciale bleekgel gebruiken in combi met een laserlamp.

Bij de tandarts worden je eigen tanden ‘gekopieerd. In het lab wordt er van deze speciale bleekmal een gebitje gefabriceerd. Het zit als gegoten en is zeer soepel. ’s Nachts draag je het gebitje, over je eigen tanden. De speciale bleekgel bevat een bleekmiddel, maar zal door de precieze pasvorm van de bleeklepel het tandvlees niet beschadigen.

De duur van deze behandeling is meestal enkele nachten. Je kunt er ook voor kiezen om je tanden te laten insmeren met een bleekpasta waarin bleekmiddel is verwerkt. De tandheelkundige schijnt er dan vervolgens met een speciale lamp om te bleken op. Door de krachtige warmte en licht van de bleeklamp die de tandheelkundige gebruikt, zul je vlugger resultaat zien van je sessie.

Als de laser een bepaalde golflengte behaald, ontstaat er straling die de bleekheid van je gebit intensiveert. Alle bovenstaande methodes kunnen uitgevoerd worden in Hollands Kroon. In elke gel die wordt gebruikt om te bleken zit een bestanddeel dat je gebit witter maakt. Dit kan carbamideperoxide, waterstofperoxide of een non-peroxide zijn. Er mag in Nederland en België geen gebruik worden gemaakt van waterstofperoxide.


Thuis tanden bleken in Hollands Kroon