Vind de beste tandarts in Hoofddorp voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Hoofddorp bezig met tanden blekenU bent vast en zeker op zoek naar een methode om stralend witte tanden te krijgen. Dan is er nu goed nieuws voor u. Als je op zoek bent in de omgeving van Hoofddorp hebben we het wel heel gemakkelijk voor u gemaakt. Het enige dat u hoeft te weten, is dat bij de onderstaande professionals en tanden-bleek-klinieken er geen foute keuze gemaakt kan worden. Als u uw tanden wilt laten bleken door een tandheelkundige, dan bent u hier aan het goede adres en moet u zeker even verder lezen. Met een thuis-bleek-set krijgt u natuurlijk niet zo’n fantastisch resultaat als bij een professionele behandeling, daar betaalt u dan ook iets meer voor. Dit is helaas onmogelijk. Over de prijs zal u zich echter verbazen. Dat zult u merken als u langs een specialist zal gaan. De kosten van een nieuwe glimlach? Die wordt bepaald door de tandheelkundige zelf. Benieuwd naar de prijs? Neem dan contact op met een tandarts bij u in de stad. Dit is geheel gratis voor u. Dat roken invloed heeft op de kleur van tanden is natuurlijk een gegeven. Niet heel veel mensen weten dat voeding, koffie en thee de kleur van uw gebit aantasten.

Om je tanden bleker te laten maken heb je de keuze uit drie opties. De eerste manier is een bleekmalletje gebruiken dat wordt ingesmeerd met het middel waardoor je tanden worden gebleekt. Manier nummer twee is de aangebrachte substantie op je tanden, te belichten met een speciaal hiervoor gebruikte lamp. Bij keuzemogelijkheid nummer drie wordt er in tegenstelling tot de tweede optie, een laser gebruikt.

Van je tanden wordt in het eerste geval een afdruk gemaakt. Er wordt vervolgens een gebitje van ontwikkeld in het laboratorium. Deze bleeklepel past door de soepele structuur precies om je eigen gebit. In dit gebitje wordt speciale bleekgel gedaan en het wordt zo vervolgens een aantal nachten gedragen. De gel die wordt gebruikt om te bleken bevat een bleekmiddel, maar zal door de perfecte pasvorm van de bleeklepel het tandvlees niet beschadigd raken.

Het duurt een aantal dagen voor je tanden witter zijn. Tanden witter maken op de tweede optie wordt gedaan door je tanden te behandelen met een gel waarin een bleekmiddel is verwerkt en het vervolgens te belichten met een lamp. Als je niet kunt wachten op rap resultaat, kun je kiezen voor deze optie, omdat het licht en de warmte wat wordt afgegeven door de lamp, erg heftig is.

Dit wordt opgewekt door een laser die gericht is op je tanden waarop een speciale bleekgel is gesmeerd. In Hoofddorp kan gekozen worden voor bovenstaande behandelingen. De belangrijkste toevoeging aan de bleekgel is het middel om te bleken. Er kan uit verscheidene bestanddelen gekozen worden. De eerste keus, die in Nederland is verboden, is waterstofperoxide. Als je de beste keus wilt volgens de tests, kun je kiezen voor een bleeksubstantie met carbamideperoxide. Wil je thuis je tanden bleken, dan kun je gebruik maken van een non-peroxide middel.


Thuis tanden bleken in Hoofddorp