Vind de beste tandarts in Hoorn voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Hoorn bezig met tanden blekenAangezien u onze webpagina bezoekt bent u vast en zeker op zoek naar het krijgen van een stralend wit gebit. Dan is er nu goed nieuws voor u. We hebben in de buurt van Hoorn alle adressen en gegevens van professionals verzameld tot een waardevol aanbod op het gebied van tanden bleken. Bekijk de tandartsen wat verder op deze pagina? Dit zijn werkelijk de allerbeste! Wilt u uw tanden bleken door een professional, dan moet u zeker even verder lezen. De juiste verzorging van uw gebit hoeft niet duur te zijn. Natuurlijk zit hier wel een prijskaartje aan, maar u zult u verbazen over hoe scherp de prijzen zijn. Per tandarts of praktijk verschilt de prijs, dus kunnen we u helaas geen heldere prijsopgave bieden. Voor een heldere prijsopgave kunt u het beste één van onze aangesloten professionals contacteren. Dit is geheel gratis. Het is een feit dat roken invloed heeft op de kleur van een gebit. Het is minder bekend dat door voeding, koffie en thee tanden geler worden.

Om je gebit te bleken, kun je uit drie manieren kiezen. De tandarts kan ten eerste een lepel, waarin een pasta zit met een bleekmiddel, gebruiken. Ten tweede kan het gebit worden belicht met een speciaal hiervoor geproduceerde lamp. Ten derde kan er een laser gebruikt worden.

Van je gebit wordt bij keuzemogelijkheid nummer een een kopie gemaakt. In het lab wordt er van deze kopie van je tanden een gebitje geproduceerd. Dit past precies om je gebit en is geproduceerd van kunststof. Tijdens het slapen werkt de speciale bleekgel die in het gebitje zit, goed in. Door deze manier om je tanden te bleken, zal er geen schade aan je gebit ontstaan.

Het duurt enige dagen voordat je merkt dat je tanden witter zijn. Een behandelsessie met een speciale lamp in combinatie met bleekgel kan ook door de tandheelkundige uitgevoerd worden. Doordat de bleeklamp intense warmte en licht afgeeft, gaat de tandenbleeksessie veel vlugger.

Er kan gekozen worden voor een fotochemische reactie, opgewekt door een laser. Bovenstaande methodes vinden plaats in Hoorn. In de middelen die worden gebruikt om je gebit stralender te maken, zit een middel om te bleken gestopt. Dit kan waterstofperoxide zijn (verboden in Nederland), carbamideperoxide (komt als beste uit de test) of non peroxidische middelen (mag je gewoon thuis gebruiken).


Thuis tanden bleken in Hoorn