Vind de beste tandarts in Ijmuiden voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in ijmuiden bezig met tanden blekenU bent op zoek naar een methode om een stralend wit gebit te krijgen. Dan kunnen we u blij maken met goed nieuws. We hebben in de buurt van IJmuiden alle adressen en gegevens van klinieken gevonden en verzameld tot een voor u waardevol aanbod op het gebied van tanden bleken. Door een keuze te maken uit een van de specialisten die we aanbieden via deze pagina, maakt u altijd de juiste beslissing! Wilt u uw gebit witter laten maken door een tandarts, dan moet u zeker even verder lezen. U hoeft geen tonnen uit te geven voor de juiste mondverzorging. Natuurlijk kan een ervaren professional niet dezelfde prijs bieden als een thuis-bleek-set. De kosten van een nieuwe glimlach? Die wordt bepaald door de professional zelf. Per provincie en stad zitten er verschillen tussen de prijs, die we niet kunnen weergeven. Bij ieder persoon is de tandkleur anders. Vele factoren zijn van invloed op de kleur van de tanden. Zo is voeding en koffie maar ook zeker tabak en rode wijn een erg grote aanslag op uw gebit.

Om stralend witte tanden te krijgen, kun je kiezen uit drie verschillende opties. a. Je gebit door de tandarts laten behandelen met een gel in een bitje dat enkele nachten gedragen wordt. b. Je kunt je gebit met een speciale bleeklamp laten beschijnen, nadat de tandarts er speciale pasta om te bleken op heeft gesmeerd. c. De tandarts kan ook speciale gel om te bleken gebruiken in combinatie met een laser, in plaats van een lamp gebruiken in combinatie met een laserlamp.

Ga je voor de eerste manier, dan moet er een malletje van je tanden gefabriceerd worden. In een tandheelkundig bedrijf ontwikkelen ze er hierna een bleeklepel van. De bleeklepel is gemaakt van zacht kunststof dat precies om je tanden past. Je draagt het ’s nachts, over je eigen gebit. De gel die wordt gebruikt om te bleken bevat een veilig bleekmiddel, waardoor je tanden niet zullen beschadigen.

Je moet rekening houden met het feit dat het een aantal nachten duurt voordat je tanden zijn gebleekt. De tweede optie is een optie die bij en door de tandarts plaatsvindt. Hij of zij brengt een bleeksubstantie aan op je tanden en belicht deze daarna met een lamp om te bleken. Warmte en licht dragen bij aan een sneller resultaat.

Door een bepaalde golflengte te behalen, onstaat er straling die op je tanden wordt geprojecteerd waardoor je gebit witter zal worden. Je kunt in IJmuiden kiezen voor bovenstaande opties. De belangrijkste toevoeging aan de tandengel is het middel om te bleken. Je hebt de keus uit verscheidene ingrediënten. De eerste keus, die in Nederland is verboden, is waterstofperoxide. Als meest aan te raden is carbamideperoxide uit de bus gekomen. Je kunt ook de keuze maken voor een minder heftig middel, zoals non-peroxide middelen, die je thuis gewoon kunt aanwenden.


Thuis tanden bleken in IJmuiden