Vind de beste tandarts in Velsen voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Velsen bezig met tanden blekenWilt u graag iedere dag opstaan met een stralende lach? Dan hebben we goed nieuws voor u. Deze website bevat enkel de beste adressen in Velsen op basis van reviews van mensen die voor u hun tanden hebben laten bleken. Als u een keuze maakt uit een van deze klinieken, zal u geen spijt krijgen! Lees verder als u meer info wil over wat professioneel tanden bleken nu eigenlijk kost. Juiste mondverzorging hoeft geen vermogens te kosten. Een thuisbehandeling zal goedkoper zijn dan bij een ervaren tandheelkundige, maar het resultaat is er dan ook naar. Een goede prijs kunnen we niet geven. Dit is bij elke kliniek natuurlijk anders. Het is erg lastig om een prijs te bepalen omdat iedere specialist een andere manier hanteert en ook zijn eigen prijs hanteert. Dat roken invloed heeft op de kleur van een gebit is natuurlijk een gegeven. Niet heel veel mensen weten dat voeding, koffie en thee de tint van uw gebit aantasten.

Om je tanden te laten bleken heb je keuze tussen drie opties. De eerste manier is een bleekmalletje gebruiken dat ingesmeerd wordt met het bleekmiddel. Optie nummer twee is het middel om te bleken die op je tanden is aangebracht, te belichten door een speciale bleeklamp. De derde mogelijkheid lijkt op de tweede, maar het verschil hier is dat er gebruik wordt gemaakt van een laser in plaats van een lamp.

Er wordt, bij de eerste manier, een malletje van je tanden gemaakt. Er wordt daarna een gebit van gemaakt. Dit gebitje is vervaardigd van plastic en past nauwkeurig om je gebit. In dit bitje wordt speciale bleekgel gedaan en het wordt zo vervolgens een aantal nachten gedragen. Het gebitje sluit precies aan, hierdoor krijg je geen last.

Het neemt enkele dagen in beslag voordat je merkt dat je tanden zijn gebleekt. Tanden bleken op manier nummer twee wordt gedaan door het gebit te behandelen met een gel die wordt gebruikt om te bleken waarin een speciale bleekmiddel is verwerkt en het hierna te belichten met een lamp. De tandheelkundige gebruikt een bleeklamp die krachtige warmte en licht afgeeft, wat ten goede komt aan de tandenbleeksessie.

Het is ook mogelijk om je tanden in te smeren met bleekpasta en je gebit dan te laten bestralen met een laser. Je kunt in Velsen kiezen voor bovenstaande methodes. Ook het hoofdbestanddeel, dus het middel om te bleken in de bleekgel, kan verschillend zijn. 1. Carbamide-peroxide: als beste getest. 2. Waterstofperoxide: agressiever en niet toegestaan in Nederland en België. 3. Niet-peroxidesystemen op basis van borium: zwakker, zachtaardiger, mag ook thuis gebruikt worden.


Thuis tanden bleken in Velsen