Vind de beste tandarts in Kampen voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Kampen bezig met tanden blekenOmdat u deze webpagina bezoekt, gaan we er van uit dat u op zoek bent naar prachtig witte tanden. Dan is er nu goed nieuws voor u. Deze website bevat enkel de beste tandartsen in Kampen op basis van ervaringen van mensen die voor u hun tanden hebben laten bleken. Kijk hieronder in de lijst met gespecialiseerde tandartsen en vind de perfecte match! Bent u benieuwd wat professioneel tanden bleken nu eigenlijk kost, lees dan snel verder. De juiste mondverzorging hoeft niet duur te zijn. Een thuis-tanden-bleek-set zal natuurlijk goedkoper zijn dan een ervaren tandarts. Het geven van een exacte prijsopgave is lastig, omdat verschillende klinieken en professionals een andere prijs hanteren. Dit is erg lastig te bepalen omdat elke professional een andere manier hanteert en ook zijn eigen prijs bepaald. Het is een gegeven dat roken invloed heeft op de kleur van tanden. Wat minder bekend is, is dat voeding, thee en koffie de witte kleur van uw gebit doet verkleuren.

Om je tanden te laten bleken heb je de keuze uit drie mogelijkheden. Keuzemogelijkheid nummer één is een bleekmal gebruiken dat wordt volgesmeerd met het bleekmiddel. Optie nummer twee is de bleeksubstantie dat op je tanden is aangebracht, door een speciale lamp te laten belichten. Bij keuzemogelijkheid nummer drie wordt er in tegenstelling tot de tweede gebruik gemaakt van een laser.

Er wordt een kopie van je eigen gebit gefabriceerd. Er wordt in het tandheelkundig laboratorium een gebitje geproduceerd van deze kopie. Deze bleeklepel is ontwikkeld van plastic en past nauwkeurig om je tanden. Je draagt het in de nacht, met speciale gel om te bleken, over je eigen tanden. Het bleekmiddel in de speciale bleekgel is veilig, waardoor er geen schade aan je gebit zal ontstaan.

Het neemt enkele dagen in beslag voor je merkt dat je tanden witter zijn. Je hebt ook de keuze je gebit te laten insmeren met een bleekpasta waarin speciale bleekmiddel in zit. De tandarts schijnt er dan hierna met een speciale lamp op. Door de aangepaste hitte en lichtintensiteit gaat alles vlugger.

Er wordt dan gewerkt met een laser die op je tanden, waarop een gel die wordt gebruikt om te bleken is aangebracht, wordt geprojecteerd. Bovenstaande behandelingen vinden plaats in Kampen. Ook het hoofdingrediënt, dus het bleekmiddel in de gel, kan verschillend zijn. 1. Carbamide-peroxide: als beste getest. 2. Waterstofperoxide: agressiever en niet toegestaan in Nederland en België. 3. Niet-peroxidesystemen op basis van borium: zwakker, zachtaardiger, mag ook thuis aangewend worden.


Thuis tanden bleken in Kampen