Vind de beste tandarts in Zwolle voor mooie witte tanden

Cosmetische tandarts in Zwolle bezig met tanden blekenOmdat u deze webpagina bezoekt, gaan we er van uit dat u op zoek bent naar een stralend gebit. U bezoekt nu de site met de beste info en adviezen. Als je op zoek bent in de omgeving van Zwolle hebben we het wel heel gemakkelijk voor u gemaakt. Als u een keuze maakt uit een van deze professionals, zal u geen spijt krijgen! Vooral als u benieuwd bent naar de kosten van tanden bleken door een kliniek, dan moet u even verder lezen. Met een thuis-bleek-set krijgt u natuurlijk niet zo’n perfect resultaat als bij een professionele behandeling, daar betaalt u dan ook iets meer voor. Dit is helaas onmogelijk. Echter zal de prijs u meevallen. Dat zult u merken als u langs een professional zal gaan. Wat voor prijs kunt u verwachten voor een prachtig wit gebit? We willen u daarom ook aanraden om contact op te nemen met één van onze aangesloten tandartsen om een goede prijsopgave te doen. Dit is geheel gratis. De natuurlijk intrinsieke tandkleur is bij iedere man en vrouw anders. Er zijn veel verschillende factoren die invloed hebben op de kleur van uw tanden. Roken, alcohol maar ook koffie en thee zijn van grote invloed.

Je kunt kiezen tussen drie manieren om je tanden bleker te laten maken. De tandarts kan ten eerste een lepel, waarin een pasta zit met een bleekmiddel, gebruiken. Ten tweede kan dit ook in combi met een speciale belichting van het gebit. Ten derde kan er een laser gebruikt worden.

Bij keuzemogelijkheid nummer een wordt er van je tanden een malletje gemaakt door de tandarts. In een laboratorium wordt deze afdruk hierna gebruikt om een bleeklepel van te gieten. Het zit als gegoten en is soepel. Je draagt het ‘s nachts, met speciale gel om te bleken, over je eigen tanden. Je eigen tanden zullen niet beschadigen doordat het bitje perfect past.

Het duurt enkele nachten voordat de tandenbleekbehandeling effectief is. Een behandelsessie met een speciale lamp in combi met bleekgel kan ook door de tandarts uitgevoerd worden. De tandheelkundige gebruikt een lamp die intense warmte en licht afgeeft, wat gunstig is voor de tandenbleeksessie.

De bleekheid van je tanden kan ook aangepast worden door een fotochemisch proces. Bovenstaande tandenbleeksessies vinden plaats in Zwolle. Het belangrijkste ingrediënt van gel die wordt gebruikt om te bleken is het bleekmiddel wat er in zit verwerkt. Je hebt de keus uit verschillende ingrediënten. In Nederland mag waterstofperoxide niet meer gebruikt worden om tanden te bleken. Als meest aan te raden is carbamideperoxide uit de bus gekomen. Je kunt ook kiezen voor een minder intensief middel, zoals niet-peroxide middelen, die je thuis gewoon kunt gebruiken.


Thuis tanden bleken in Zwolle