Witte tanden

Een stralende lach met helder witte tanden, wie wil dat nou niet? Het is toch heerlijk als je in de spiegel kijkt en stralend frisse tanden ziet? Zeker weten dat je op die manier ook zelfverzekerder overkomt naar andere mensen. Wanneer je weet dat je gebit te wensen overlaat, zul je een minder brede lach tonen. Het is nu eenmaal niet prettig als je tanden geel of verkleurd zijn. Goed nieuws is dat parelwitte tanden tegenwoordig voor iedereen bereikbaar zijn. Je hoeft niet langer door te lopen met vergeelde tanden, maar ook jouw gebit kan prachtig gaan stralen. Zo’n mooi gebit is absoluut niet alleen voorbehouden aan filmsterren, maar mogelijk voor ieder die wil.

foto van witte tanden door blekenTanden bleken
De manier om tanden witter te maken is het bleken van de tanden. Voorkomen van vergeelde tanden is helaas niet mogelijk. Naarmate je ouder wordt, heb je gewoon echt een grotere kans op verkleurde tanden. Dit komt doordat het glazuur van de tanden dunner wordt. Veel poetsen en allerlei tandpasta gebruiken helpt niet. De enige effectieve oplossing is het bleken van de tanden. Er zijn diverse tandartsen en praktijken die deze behandeling aanbieden. Voor sommige mensen is de stap naar de tandarts echter net te groot. Zeker wanneer het gaat om het witter maken van je gebit. Daarnaast kan ook het kostenplaatje een rol spelen. Hoewel een professionele behandeling zeker de voorkeur geniet, is het echter ook prima mogelijk om zelf thuis je tanden te bleken.

Thuis tanden bleken
Op deze manier komt een prachtig wit gebit voor veel mensen net iets dichter bij. Je hoeft geen afspraak te maken bij een tandartspraktijk. Het kost je geen bakken met geld, maar toch is een stralende en frisse uitstraling mogelijk. Dit doe je tegenwoordig gewoon zelf thuis. De techniek is op dit gebied de laatste jaren sterk verbeterd en de resultaten zijn verbluffend. Er zijn verschillende methoden waarmee je zelf thuis je tanden kunt bleken. De behandeling is eenvoudig, effectief en volkomen pijnloos. Van het resultaat zul je versteld staan.

Hoe werkt tanden bleken thuis
Wanneer je een setje hebt aangeschaft voor het tanden bleken thuis, zul je in de gebruiksaanwijzing precies lezen wat je moet doen. Meestal gaat het om een aantal behandelingen die je achter elkaar uitvoert. Het voordeel van je tanden thuis witter maken is dat je dit gewoon kunt doen tijdens je dagelijkse bezigheden. Meestal heb je zo’n dertig minuten nodig om het middel te laten intrekken. Ondertussen doe je zelf lekker de afwas of je kijkt even heel ontspannen een filmpje. In de meeste gevallen wordt aangeraden om de behandeling drie dagen achter elkaar te doen.

Zelf tanden bleken is eenvoudig en effectief
Blijf niet langer tobben met je verkleurde gebit, maar ga zelf aan de slag met het witter maken van je tanden. Gele vlekken veroorzaakt door het drinken van thee, koffie, cola en wijn verdwijnen als sneeuw voor de zon. Na de behandeling zijn je tanden 9 tinten witter. Je tanden witter maken doe je tegenwoordig gewoon helemaal zelf. Met resultaat!


Thuis tanden bleken in